9 Jul 2010

Coach wristlets FOR SALE

Alangkah gumbiranya bila berhari raya bertemankan wristlet baru. Wristlet bukan sembarangan wristlet, wristlet ber'chap' Coach. Bolehlah dikepit ketika bertandang ke rumah sanak saudara dan sahabat handai.
Yang paling best, boleh isi duit raya =D

I'm helping my sister to sell these beautiful wristlets. Worry not! They're all authentic, bought directly from the US.

(Gambar ada 2 versi: Versi hodoh - adik saya snap guna kamera handphone. Versi lawa - saya ambil dari internet menggunakan khidmat Pakcik Gugel)

Walaupun versi hodoh memang nampak tak berapa cantik, tapi ketahuilah ia cantik. Ia dibuktikan pada gambar-gambar versi lawa =D

FOR SERIOUS BUYER ONLY!
Jika berminat, sila inform saya selewat-lewatnya Friday at 4 pm.
Kenapa?
Sebab pembeli yang confirm nak, boleh jimat kos penghantaran since adik saya akan kirim pada kawan dia yang akan balik ke Malaysia. So, order yang masuk selepas hari Jumaat dah tak boleh nak dapat harga sama sebab kos shipping and handling akan bertambah. Rugi kan kan? ;p


Coach Poppy Kaleidscope


Coach Optic Signature Pleated
WHITE / PINK
both sold to R


Coach Patent Embossed
WHITE
booked by Mrs.A


Coach Patent Embossed
BLUE

Email me for price
sila rapatkan --> h a r l i n a 0 0 7 [at] yahoo.com

Price may be negotiable if order before Wednesday midnight!
(tomorrow night)

Each wristlets came with Coach gift box and wrapper

8 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

wah cntiknyee bape ringgit ni? sure mahal kan sob sob

CikChelsea said...

ala awk kan dh kje cik rina, confirm mampu beli punya.

semua tak lebih 300, sumpah =D

meor-name-depan-ku said...

Cantik, Drogba mesti xpandang...

CikChelsea said...

meor,
hapa hengkau merepeks neh?
T_______T

miss mumun said...

cantik tp mampu tgk jer la kak..

CikChelsea said...

mumun,
study lg mmg la tak mampu, nt dh kje boleh je beli ;)

Anonymous said...

wrislet Coach Poppy Kaleidscope tu ade lg x??bape erk harge dia??

CikChelsea said...

Offer RM240 only! (within booking period)

klik the link for more info --> http://kedaikecilsaya.blogspot.com/2010/07/coach-wristlets-book-now-get-special.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...