20 Jul 2010

'Lock'

I've just found out that my staff read my blog. Err...to be exact, he told me about this >.<

OMG!

Lepas tahu terus rasa tak macho sebab me in office mode adalah sangat lain daripada dalam blog. 'Dalam' blog adalah diri sendiri.

So now, I'm thinking to 'lock' this place. Still thinking. Haven't decided yet.

Ohh kalau 'mangga', haruslah sediakan 'kunci' siap-siap kan? Jangan lupa duplicate sekali kunci tersebut. Ada sesiapa nak? Hehehehehe...

20 comments:

mamarempit said...

yesssssssss---- akak nak mangga besor.....besORRRRR punyerrrrrRRRR

CikChelsea said...

Ahkak lia uiii, dikau mahu mangga kah mahu kunci?

sini ado jual kunci je, mangga nya takdok..hahahah

aZr|n said...

private kan kah??? sila jgn lupakan diri iouls ya...

CikChelsea said...

sedang difikir2kan...
should i or shouldn't i?
i'm torn!

haha

Sayang.Ibu said...

sila duplicate kunci umah utk akak..
aina.ainin@gmail.com

mrs.ecam said...

hahahhah knape knape knape...ko kt opis cane beb?? hihiiii garang eh

mamarempit said...

ERkkk...sipal...pilas....silpa...silappp...heheh...nk anak kunci....

Fitriyah Abdullah said...

i'm one of ur silent readers. i need the key too... fitriyah79@hotmail.com

Ealyie said...

huhuhuhu.. byk dah kunci umah org akak pegang ni.. ko bagi akak keychain cun2 sikit ehhh.. Nak C tau..:P
ealyie_14@yahoo.com

Rina (◕‿◕)✿ said...

adeh. nak lock ke..susa lank dtg da. nuff pun rugi nnt. tuka url xnk?

FAM said...

bak lah kunci. senang nak skodeng. ;p

R.S.A.L. said...

erkk babe..

aku pn 1 bumbung ngn ko babe...
kekekek~

jika dikunci, jgn lupa di beri kuncinya pada daku ye yang :P

CikChelsea said...

sayang.ibu,
belum decide lg ahkak, tp kot2 rumah nih berkunci...akan ku jemput dikau nt ;)


mrs.ecam,
meh la dtg opis kalau nak tau aku cam mana. aku serius, staff takut. haha

CikChelsea said...

mamarempit,
asik silpa je, verangans lebih kak lia nih =p


fitriyah abdullah,
belum decide nak kunci, tp kalau kunci anda akan dijemput masuk hehehehehee

CikChelsea said...

ealyie,
dikau demand kak! jd tak dpt kunci. vleyyy?
muahahahahah ;p ;p ;p


rina,
ada jugak timbang2 idea nak tukar URL, tp dorang still boleh google my name.

BTW, mereka jumpa my blog bila google my full name...danggg! -__-

CikChelsea said...

FAM,
Baikkkkk!
nanti kalau JADI, jgn lupa tinggalkan emel =D


RSAL,
eh kita sama 'rumah' takyah la bg ko kunci. muehehehehe

ko dtg tingkat 7 je apa susah kah kah!

Azryn said...

adik manis...akak pon nak kunci gakkkk. Besorrrr punyaaaaaa!!!!

CikChelsea said...

sini pakai kunci kecil je..takde yg besorrrrr =p

yaNa MaLeK said...

ala nak private ke? huhuhu sila bagi duplicate kunci pada sy juga..

yanabaik@gmail.com

btw, i'm ur silent reader juga kadang2..hehhe

CikChelsea said...

yana, sy sedang menimbang tara samada nak kunci atau ubah URL. td staff dtg jumpa, dia ckp kenapa nak lock?

boleh tanya gitu? -____-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...