5 Jul 2010

"OK la tuuuuu..."

I had a conversation with YB through Yahoo Messenger this morning (haha kantoi main YM kat office! Eleh who doesn't, kan? =p). Discussing about my car and I told him what the car's dealer told me earlier.

:: sila klik untuk tumbesaran, kalau tak besarkan confirm tak boleh baca =p ::

Ohhhhh...
Sila abaikan panahan asmara renungan tajam Encik Pattinson itu yerr. Yang tuh takde kaitan. Itu hanyalah wallpaper di computer saja hehehehehhh.

YB memang suka tiru gaya Saida. Kadang-kadang =p
"Ok la tuuuu..."
Siap buat gaya getik dengan jari telunjuk goyang-goyang. Tadi masa dia tulis 'Ok la tuuu...' kat YM, memang boleh bayangkan dia buat gaya getik tu! :p
Adoiii bantai gelak sorang-sorang kat office. Nasib baik boss takde...

5 comments:

reena said...

Hehehe. Lawak la korang ni.

P/S: Ehhh i tak main YM kat ofis ponn. Kat rumah pun tak :p

~ As ~ said...

kesimpulannya " i rindu YB " ... eleh...

CikChelsea said...

reena,
ehehehe...
YM kat ofis kena blocked eh? =P


AS,
semakin rindu semakin sayang...kah kah

kiva said...

mybi limited edition kaler pink...xmo ke?..kekeke..3000 je babe on the road...;)

CikChelsea said...

kak dayah,
hihhhhhhhh geli je kale pink. haha!
hari tu dlm kereta dgn my fren, baru je kutuk2 keta kale pink..ngahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...