7 Jul 2010

Pencarian kasut raya (alasan je sebenarnya memang nak beli kasut lagi)

"Baju raya adalah tidak lengkap tanpa kasut raya"
:p

Jadi dengan menggunakan statement di atas sebagai motif utama, dapatlah mencari alasan untuk membeli bebebeberapa sepasang kasut baru. Heh.

Acara mencuci mata menggunakan axion teknik kelip-kelip mata dan telan air liur (seperti kebiasaan) telah berlaku lagi...

Semua design adalah dari Charles & Keith

Platform wedges
Nih santek...kalau pakai confirm meninggi secara tidak natural beberapa inci hehe.
Warna kayu, wuuuu I loike!

Wedges bertali-tali seksi :p
Apa pasal takde pilihan warna lain? Hmmm...


Ini sebab suka heels dia.
Besar gedabak boleh buat ketuk kepala orang. Simple tapi cantik.

Ahhhh, yang nih pun cantik!
Don't know why saya mudah tertarik pada kasut warna brown.
Boleh match dengan hadiah yang abang saya bagi hari tuh keh keh keh.
(Ah sudah, dah berjangkit penyakit LadyVerde kah? Nak matching-matching pulak nih haiyohhh)

Black Curvy
Suka suki je bagi nama kasut padahal depa dah ada nama sendiri. Fedulik :p
Sambil-sambil cuci mata cari kasut raya, cuci mata untuk kasut kerja sekali - konon! Ohh saya suka liuk lentok design tepi, lain sikit dari kebiasaan. Tapi haruslah tak boleh pakai ini ke pejabat. Harus kasut bertutup gamaknya tsskkk -___-

.

Yang bawah nih ado ke orang nak buat pergi beraya?

Kang orang dah makan minum segala dalam rumah sedara mara, kau baru hegeh-hegeh nak bukak kasut. Kang orang dah salam-salam dengan tuan rumah nak mintak diri, kau baru nak capai biskut raya.

Kasut lawa memang penting, tapi ke-praktikal-annya lagi penting. Bukan?

6 comments:

mrs.ecam said...

ko ske kasut camni ek...bkn ssh ke nk bukak pki bukak pki...nie klu rye ko stail 1 ari balun smpi 10buah umh la...heeeeeee aku pki sandal jek klu rye...snang nk sarung...ngeh3

reena said...

I skang tengah carik kasut shocking colors. Platform, sling back. Tapi tak jumpa yg cun. Selalu yg ada brown, black, grey, white. Blerghh. Kasut last tu cun tapi betullah tak praktikal langsung. P/S: Baju raya dah siap blom? :p

CikChelsea said...

mrs.ecam,
kan haku dh kata alasan je lebey =p
sebenarnya nak menambah koleksi thehehheeehhh...

kasut raya aku nak beli wedges, tp nak yg sarung je. hmmm...kena cari nih...ngeeeee~


reena,
cari yg shocking color? nak matching dgn baju raya ka?

ohh speaking of that, baju raya blm cari lg..sob sob sobsss

fatenton said...

OMG they are so not me.. sakit kaki den pki tinggi2 sgt mcm ni chelsea.. :D

Eti said...

semua cun... so camne? kena angkat semua lah ek??? :-)

Nad Nazira said...

hehe..lina, yang bawah tu kan..kalau pakai memang ko beraye umah orang tak bukak kasut la jawabnye. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...