6 Jul 2010

Perasaan yang bercampur baur

Sangat tak sabar nak menonton Twilight Saga: Eclipse The Movie. Mungkin tak sempat nak menontonnya pada hari Jumaat ini. Tak apa, Sabtu masih ada!
Haruslah excited nak tengok sebab plot Eclipse sangat berbeza dengan New Moon. Dalam Eclipse, Bella dengan Edward semakin 'mesra';p
Wajiblah scene Edward ada banyak, saya sooka!

Ini tak tau scene mana sebab background sangat tidak membantu untuk membuat penilaian.

Yang ini confirm scene masa Edward dengan Bella dalam hutan. Pastu Victoria dapat track dorang. Woh, tak sabar nak tengok!

Yang nih entah scene mana. Tapi awat la nampak sedih sangat muka lelaki kesayangan I nih? :p

Ini mesti masa Edward ajak Bella pergi meadow tempat-jatuh-lagikan-dikenang hehe.

Kan dah kata banyak adegan 'mesreeeeee' ngeh ngeh ngeh.


(all pictures taken from www.edwardandbella.net)

Ohh saya baru khatam membaca Eclipse 2 hari lepas (buat kali yang ke-3 :p). Sangat sakit hati
(setiap kali baca) time scene Bella mintak Jacob kiss dia. Eh apa ko ingat Edward tuh tunggul? *Dusshh sekali kat Bella

Emo tak pasal-pasal kah kah!!

.

Tapi entah nak tengok Eclipse dengan siapa weekend nih...dulu tengok New Moon sampai 2 kali dengan PK. This time around, dia mungkin ada 'hal'. YB adalah tak minat Twilight Saga. Dia tolong belikan novel untuk saya baca saja. Dia sendiri baca? Kirim salam.

Cikgu Ajun + Awe sudikah kau melayan haku tengok Eclipse?

5 comments:

mrs.ecam said...

cpt2 aku klik n3 ko ingtkn gambo ko ngan YB ngah bercengkerama...lalalalala

MarlissaMusa said...

haih...merembes ni tgk bf i di page u ni..how???? :P

MarlissaMusa said...
This comment has been removed by the author.
hawa said...

jom2 kite tgk twilight.aku dah plan nak tgk sabtu ni ngan hani.jom join sama..x sbr nak tgk ni

CikChelsea said...

marlissa,
eeeiiii...bf i la =P


hawa,
jom jom jom!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...