5 Jul 2010

Tekanang

Internet kat rumah abang saya ghosak. Jadi saya tak boleh nak online dari rumah. Malam-malam nak blog walking pun tak dapat. Apatah lagi nak update blog T___T.
Dah seminggu ghosak. Dah 3-4 kali mengadu pada TM, tapi TM kata "...memang Klang Valley sekarang mengalami gangguan."
Itu je jawapan paling bagus TM boleh bagi?
Urgghhhh...tension!!

Saya mengalami tekanang perasaang lah bila tak dapat online! Plus, saya rindu nak online dari laptop sendiri macam kat kampung dulu-dulu, sob sob sob. Boleh edit gambar lepas tu terus zasss update blog.

Kat kampung ada wireless, nak balik!
:')
Sobbsss...

4 comments:

isz_3707 said...

ONLAING la :P

Liyana said...

Apa kata pakai mobile broadband. I tgh survey ni coz kalau pindah rumah nanti entah zaman bila dpt TM nye.

Ealyie said...

Dhek,
pi mintak tukaq jadik Peg Daerah laaa..:p

CikChelsea said...

kak iszan,
sy bukan org tgaung kak, harap maaf di atas kesalahan grammer..haha =p


kak liyana,
yess tgh berusaha ke arah itu (tgh fikir nak beli iphone @ BB), sbb tu mehana diri drpd membeli broadband


kak ely,
johor mana ada PTD akak oiii...depa ado PTN psl jhr tadbir negeri sendiri huhu. kalau nak 'masuk' johor pun under agensi2 bwh jpm je yg blh mcm immigration ke, kastam ke, jab pendaftaran ke...
kalau nak jd ADO takde harapan la =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...