27 Jul 2010

Weh Nine West bakpo mung sabotaj kawe?

:: Gambar sekadar hiasan ::

Comel kan ada bunga-bunga? Tapi tak retilah pakai heels melangit macam nih. Sangat tidak praktikal. Wedding shoes? Tersungkur di hari persandinganku? Ohh tidakkkk ;p


Bulan lepas tengok harga kasut kat website Nine West
Kasut 1: USD50
Kasut 2: USD60


Ada sale. Wah, terus laju je beli!
Suka suka suka ada sale!

Bulan nih, tengok balik kasut yang sama...
Kasut 1: USD40
Kasut 2: USD50


SENTAP!!!
Lagi banyak sale bulan nih.
Ada additional 20% off pulak tuh.
Mak sentap nok!

Tolak campur darab bahagi USD ke RM, sudah kerugian RM74
Sob sob sob
:')


Nine West, bakpo mung buat kawe gini?
*lap air mata

Moral of the story:
Jangan gelojoh kalau nampak perkataan S.A.L.E
Tssskkkk
T__________T

Kaching! Kaching! Kaching
(bunyi cash register)

8 comments:

mamarempit said...

sape suruh...kan dh....dh tau tk prektikal beli bakpe....nk nek plamin nt leh arr pakai..

mrs.ecam said...

hahhahahhahaha.....ko nih msti snang terpngaruh ek...mcm membe aku pantang tulis sale lajuuuuuuu tol die g nyoping padahal klu x sale pong rege die gitu gak...wakakakkaakkak tipah tertipu nyahhhh...hikhik

CikChelsea said...

mamarempit,
ehh gmbr kasut dlm entry tu hiasan semata2, sy blm hilang akak lg utk beli kasut mcm tu -____-


mrs.ecam,
aku mmg pantang nampak perkataan SALE..hahahahahahaa
penyakit weh! ;p

Aida Narina said...

alaaa, cantik nyaaaa!! uuu, kalau u beli nine west, deliver to address mana yea dear? ke rumah adik kat US ke? i nak beli jugaakk kat nine west ni, tapi tidak tahu nak post ke mana dan bagaimana, :p

mimie said...

sile jangan gelojoh...moral tu ingat MORAL!

CikChelsea said...

aida,
i suruh adik i belikan ;p
then dia ship ke Malaysia.
nt if i nak beli lg (haha dah pasang niat!) i'll let u know oke?
adik i mls order 1-1, leceh dia kata..huhuhu


mimie,
ye cik, sy ingat (tp mungkin ingat kejap je sbb kan Melayu mudah lupa. ehh, tetiba?)

waNny said...

cik c,

if u nak beli nine west lagi

sila HALO HALO ke saya jugeee

terima kasih :p

CikChelsea said...

wanny,
hahahaha
baikkkkk! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...