26 Jul 2010

Yang pelik (lagi...)

Kalau tengah mengantuk di petang hari, klik saja website Nuffnang. Check keywords di blog. Confirm mengantuk akan hilang bila tengok keywords yang ada. Boleh buat bahan ketawa di petang hari. Serius dong!

:: Anda rabun? Sila klik untuk tumbesaran? ::

Target pasaran kek cawan?
Haha macam blog haku nih blog ilmiah la pulak kan, tak adanya marketing strategies ke hapa kat sini. Nih yang cari marketing student ke hapa nih? ;p

Harga Vios Malaysia?
Dey, lu pigi check kat website Toyota la dey!

Cerita Cheno Chelsea?
Sini bukan yerr, nak cari Cheno sila klik sini
(ohh si budak comel nih junior saya di sekolah! Tapi sorry la yerr, adik manis tu dah berpunya)

Cikchelsea dot com?
Auww~
Mak takda domain sendiri la nok.

Tidact Pimple?
Tidect gel boleh di beli di farmasi-farmasi berhampiran anda, Terima kasih.
(iklan tak berbayar oleh tuan tanah kedaung)

Bila Sogo nak sale?
Kak Jahhhh, sogo sale dah habis minggu lepas! Tapi usah khuatir dong, mulai esok Sogo akan kembali sale sempena Mega Sale. Sila serbu Sogo!

Sample percuma?
Terlalu general. Sample percuma apakah yang dicari di sini?
Sampling tu salah satu promotional tools yerr adik-adik (khas untuk adik-adik yang amik subjek marketing ;p)


Misi keywords pelik-pelik diteruskan lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...