24 Aug 2010

Apa ke hei-nye mata teman nih yeop?

Tidak diketahuilah mengapakah mata saya sejak dua menjak tiga menjak nih. Bila baca perkataan, lain yang ditulis, lain yang saya baca.

Contoh 1:
That day baca blog Sis Fatin, tajuk dah sebesar-besar alam tulis 'Sunhat'. Boleh tak saya ingat dia tulis SUNAT?

Contoh 2:
Tadi masa nak meng-komen di blog Kak Ilot, kena taip verification word 'lationi', saya pronounce (dah terbiasa pronounce dulu baru taip huhu) LOTINONI. Tak ke kalau kat Pantai Timur bermakna 'lo tino (perempuan) ni'


Adesss apesal la mato den nih? Jangan tanyo kenapo, den takdo jawapan -__-

6 comments:

monstorious wife said...

Penyakit di bulan puasa mcm tu la uolllsss..

Sayang.Ibu said...

ilusi optik tu dik... tp mujur laaa ko x nampak perkataan tu jadik gambo ke nama makanan...hahahhahaaa

Ealyie said...

perut lapo effect tros ke mato tu Dhek oiii..:p

cc said...

monstorious wife,
ok kita tgu lps puasa nt elok ke dak penyakit nih..huhu


sayang.ibu,
kann? rasanya ilusi sajork nih (sedapkan ht senirikkk)


ealyie,
hahaha :p

reena said...

Mata banyak sangat skodeng tu. Tu yang jadi macam tu. Muahaha!

cc said...

haippp, hbs la org lain taw rahsia i :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...