15 Aug 2010

CSI Miami newest season - mesti tonton!


Sebab ada lelaki ini keh keh keh...
Dulu suka tengok dia berlakon dalam Third Watch.
Berlakon jadi husband siapa nama actress yang jadi Nico dalam Lipstick Jungle tuh? (ohh BTW, Kirby dalam Lipstick Jungle itew sangat yummy :p)

Astagfirullah
, bulan puasa weh! (nasib baik tulis entry nih malam hari ketika tak puasa ngahahah)



Ohh tapi beliau 'berada' dalam team CSI Miami 1 season je. Season paling baru watak Detective Eric Delko kembali, maka tata-hi-hi-bye-bye CSI Jesse Cardoza yang hot ^.^

Sebab utama dia disingirkan?

Rumors kata; producer pissed-off disebabkan skandal Encik Eddie Cibrian dengan Puan Lee Ann Rimes. Kira macam bagi bad image kepada rancangan itulah. Tapi entah betul entah tidak. Mungin juga.

Ada affair ketika masing-masing mempunyai pasangan T____T. No good. No good. Please don't try this at home.


Tapi tak apalah, dapat jamu mata sepanjang satu musim CSI Miami yang baru nih pun kira okey. Hehe. Angau tengok dia punya lesung pipit. Muahhhh *ehhhhhh.........

9 comments:

Sayang.Ibu said...

CSI Miami new season ini adalah amat sesuai sbg tontonan di kala suami x ada di sisi.. ehhh.. apakah aku niihhh?????? muakakakakaaa... dik, tapi hero no 1 ahkak ttp lah abang spek-itam-tak-lepas yang poyo ittew... Horatio Caine.. kahkahkahhhh.. ahkak menyampah tengok dia poyo, tp tetap lah nak tengok jugakkk.. cuba ko byg CSI Miami x de dia, mesti kurenggg kankankannn

wahidakhairy said...

haha..ko pun menunggu ke....great!!

reena said...

Walaupun mamat ni emm..yummm boleh tahan kehotnessan dia, Horatio tetap di hatikuuuuu (walaupun agak poyos). Hihi.

MarlissaMusa said...

handsome!

Ita Shadila said...

hmmm... mamat baru ni episode pertama dah tanggal baju tayang abs.. so how? horatio banding dari season 1 ngan season 8 ni sudah nampak kertu/tua.. kekekekek

cc said...

sayang.ibu,
sila bwk mengucap yerr kak intan :p
H tu walaupun poyo tp tatap la cool hehe


wahida,
menunggu semata2 nak tgk det jesse cardoza =P


reena,
ohh si mamat yum2 nih utk sajian mata je kah3. takda H, csi miami adalah tak best haha

cc said...

marlissa,
'kendo' kan kan kan? ;p


ita,
taw xpeeeeee...lap peluh tgk dia tayang abs hahahahahah.
tp kejap sgt, apsal ada org hulur tshirt kat dia lps tu? haisshh kacau daun :p

misSkiva said...

jesse cardoza i liokee!..hehe..
owh tp..saye suke det.mac taylor..=)

cc said...

mac tu mcm stone la akak. muka semedang takde perasaan. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...