9 Aug 2010

Gigitan Cinta Burger


Nak bagi nama burger Mc Donald’s yang baru tu sebagai Gigitan Cinta Burger boleh? Kalau masuk contest untuk Mc Donald’s GCB tu confirm menang sebab nama burger ala-ala sexy. Kah kah kah!!

:: GCB Burger ::

Dah 3 kali melantak burger tersebut. Sedap ohh ohh! Saya suka isi ayam tersebut (walaupun saya bukanlah penggemar chicken burger, tapi GCB nih lain daripada rasa burger ayam yang lain). Some more, isi ayam tersebut digrilled, bukan goreng.

Kalau macam Spicy Chicken Mc Deluxe saya suka sebab isi ayamnya tebal hehe tapi selalu ‘mengelat’ skip roti dia. Roti untuk burger Spicy Chicken Mc Deluxe keras, me don’t likey (>.<) My favorite burger at Mc Donald’s is always beef burger especially Prosperity Beef. Dah la sos lada hitam melimpah ruah, ohh sungguh nikmat tak terkata! *lap air liur

*update*

:: Saja menyeksa diri sendiri dengan paparan gambar Prosperity Burger ::

Uwaaaaaaa...bila Prosperity Burger nak keluar balikkkk?


Some people may not like GCB but I do love it! It’s finger licking good… (ehhh, tu dah macam slogan KFC pulak ;p)
Bak kata pepatah Mc Donald’s “I’m lovin’ it!” hehe =D


Penafian: Blog saya tidak ditaja dan tidak dibayar oleh mana-mana pihak, justeru itu segala review adalah berdasarkan pendapat peribadi. Sebarang komen positif dan negatif tidak bermaksud untuk mempengaruhi sesiapa. Harap maklum.


P/S: Matik la kot ada yang terasa…larikkkkk!!!

6 comments:

misSkiva said...

sedap..sedap..nyum..nyum...

betul..betul..Prosperity memang terbaek dari ladang lembu..hehe..=)

R.S.A.L. said...

takk suukeee GCB...prosperity tetap dihatiiii~~ huuu~~

mamarempit said...

ni yg hakak jeles nih..jauh bebeno nk ke Segamat le...huuu...

esok nk gagahkan diri ke sane...Lina la punye pasal neh...

cc said...

misskiva,
btol btol btol...nom nom nom ;p


RSAL,
aku 2-2 hantam hahahahah


mamarempit,
pengaruh rakan tak sebaya neh namanya kak lia..keh keh keh

reena said...

Tak suak GCB jugakk. Prefer prosperity & chicken Mcdeluxe.

cc said...

semua pun i hantam, tp fav ttp prosperity burger :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...