27 Aug 2010

Kedatangan parcel ^_^

Saya tak tahulah orang lain, tapi kalau saya...dapat parcel je mesti akan tersenyum sorang-sorang. Biarpun benda yang dibeli tu sebatang pen (tak pernah beli pen online, bagi contoh saja), pun boleh mendatangkan kegembiraan.

Tapi perasaan menunggu parcel jangan cakap ah macam apa. Ternanti-nanti seperti menanti buah yang tak gugur sampai terseksa. Penantian suatu penyeksaan :p

Bila dah sampai, terus rasa nak melompat. Tapi sebab parcel tiba kat office, jadi bila staff hantar ke bilik kena behavelah. Haha. Takkan mahu terkinja-kinja pulak? Tak macho derr!

Remember this post? They've safely arrived yesterday yahuuuu dot com. Saya kata"they" maknanya plural la isi kandungan dalam parcel tu hehe. Thank's Adibah sebab join saya mengirai duit :p. Sorry to Yana sebab tak sempat nak join kami mengirai duit. Next time yerr? Hehe.


* Abaikan meja yang macam tongkang karam itu



Gambar-gambar di atas berkualiti agak hampagas. Kata guna mobile kan? Huhu. Gambar bawah lawa sikit sebab guna kamera godang :D

:: Tak geli pun bila pegang sebab tak nampak sangat macam snake skin ::

:: Macam-macam bentuk dan size ::

Berus banyak tapi tak tahu guna. Apakah? *Danggg! Tak apa, tak pandai boleh pergi belajar, kan? Kan?

Berus-berus itu agak smelly, kuat gila bau dia. Tak tahu nak cakap bau apa, agak 'menyengat' lubang hidung. Wuiii, tak sabar nak guna keh keh...

6 comments:

mamarempit said...

bulu tu bulu apa lina...ko jgn men tenyeh je...huu...takut gak...sejak balik kursus kt Muar tu...salu je rase tk selamat...huuu...

pstt...nt dh belajar cara2 sapu....tunjuk muka yg dh make over ye...hehehe

cc said...

mamarempit,
sy dh check b4 beli hr tu. bulu kambing n sabel. 2-2 haiwan yg halal digunakan bulunya :)

mamarempit said...

Bagusss...hehehe...

err...sabel tu menatang apa...hahaha....ok ok..jgn mara....nt akak gugel,....huuuu

mamarempit said...
This comment has been removed by the author.
misSkiva said...

wah..sudah sampe...haah la..cantik je nmpk kulit tuh..tidak menggelikan..nanti buat n3 tenyeh2 pulok ye..;)

cc said...

mamarempit,
dok marah ehh..elok la tu saling ingat-mengingati..hehehe


misskiva,
entry tenyeh2 adalah tiada kepakaran kak..tsskk T___T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...