10 Aug 2010

Laporan bergambar sesi mengirai duit di Sogo sempena S Card Day

I've told you, I managed to sambar few items only. A bit terbabas (over spent) during the 'visit' to Sogo last Friday huhu. I'm glad I brought Kak Sal (my staff) along to accompany me sebab dia banyak tak approve benda yang saya nak beli. Bagus jugak ada orang yang menyedarkan ketika kepala dan hati dikuasai oleh nafsu! Wehehehehh...

Eh before I'll show you what I get for myself last week, do you remember my "KL tidak sesuai untukku" post? I posted it on August 3rd, Tuesday - about few sales events to be held during the weekend (last weekend).

So, what's up with the post? Sogo ICT team read the post and when I tweeted the link, they say thank you for mentioning them in my post. Well, it's my pleasure hehe ;p. I posted the entry just for fun and to share some info (shopping punya hal boleh dikategorikan as info kah? Muahahah) with my blog readers. Tak kisahlah walaupun blog nih nan hado readers kes kes kesss...

2 days after I blogged about Sogo S Card Day, their ICT team contact me. They said they want to give me a token of appreciation for the blog post. Sesungguhnya haku terkujat terkejut! Tulis suka-suka weh, mana pernah harap apa-apa balasan (kecuali la pendapatan tak seberapa daripada iklan Nuffnang tu, kan? Keh keh keh) tup-tup Sogo nak bagi something pulak. Gumbiranya diri mak, noksss! ;p

:: Amik kat 7th floor from their customer service department ::

Apa Sogo bagi??? Hehehehehehe...

:: A candle ::

Cantik okeh candle tu. Besar gedabak pulak tu. Ohh boleh pasang dalam bilik kalau nak feel romantik, auwww~ *tetiba???

Thank you Sogo especially to the ICT Team! =D

So apa yang saya dapat selain daripada kerabakkan poket selepas sesi mengirai duit dilakukan minggu lepas? Perfume, make-up foundation, tops and Haji Shuk's birthday present. That's all.

:: hasil tangkapan yang tak seberapa ::

Saya suka sangat bau perfume baru nih - Flora by Gucci.

:: New additional to my perfumes collection ::

Saya suka awak. Awak wangi..........

Ehh, tetiba???

10 comments:

R.S.A.L. said...

ciss!

Nyesal aku suh ko bau gucci floral tuh...ko dah bli dlu! citsss!

huwaaaaa! :(

FAM said...

flora gucci mmg wangi! wahh..untung dpt candle from sogo. bagusla diorang nih, pandai jaga customer tp akak xsuka gi sogo. sesak sgt2

cc said...

RSAL,
aku kalau suka beli je terus ;p
tp aku beli yg EDT la babe, ko kan nak yg EDP...heheheheh


FAM,
bau sekali terus terpikat.
sogo di hati (dan dan je...kah kah kah)

ella said...

dulu2 sogo ni high class.. org tak ramai langsung. pegi pon tenang jek. mkn kat foodcourt sambil menikmati air terjun tipu kat tingkat 5 (eh ke 6?). tp tu dulu la, 15 thn dulu... betul2 ingat sogo nak lingkup dah masa tu sbb takde org!

tp nahhhh amek.. pandai btul sogo tukar strategi dia. syabas!

Rina (◕‿◕)✿ said...

wa bestnyee.agak2 klo rina buat psl mydin ke, pavillion ke, alamanda ke..dpt x hahaha

Sayang.Ibu said...

wangi ek flora tu.. harus kena cium ko nih dik... hahahahhaaaaa

cc said...

ella,
sogo memahami tak semua customer gaji bnyk (mcm saya) huhuhuhuh


rina,
silalah try kot2 pihak yg berkenaan bg..best tuuu ;p


sayang.ibu,
auwwww~
saya maluuuu
jgn la...jgn tak cium
wakakaka

R.S.A.L. said...

kekekekke~

saya benci awak sbb awak bau wangi!

=P

Takpelah..aku tak leh nak irai2 duheeett cam hengkoo~

huahuaha~

reena said...

Boleh tak nak cakap i tak reti pi sendiri Sogo, Jalan TAR?

*Lempang muka sendiri*


Mehhh sini u i nak bau wangi ke busuk. Hahaha!

cc said...

RSAL,
sbb tu duhet ko bnyk, tak mcm haku..duhet asik debit je..kredit tak jugak..kah3


reena,
u dah habis shopping for rayakah>
if belum, meh dtg KL..i hangkut u g sogo + jln TAR ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...