17 Aug 2010

Sedapkah?

Customer kata sedap! Alhamdulillah sepanjang saya 'menghasilkan' cheesetart nih, belum lagi ada orang complaint 'tak sedap' atau 'rasa dia buruk' mahupun 'rupanya huduh'. Kira ZERO DEFECT punya konseplah kih kih.

Terima kasih kepada yang pernah order and bagi positive feedback about it. Kalau ada yang negative pun tak salah, silalah bagi tujuannya untuk saya improve juga. Tapi silalah komen dalam bahasa yang sopan, tidak kaluuu mak sentappp! :p

Kat blog nih, ada je saya letak testimonial dari customer yang bagi positive feedback pasal rasa cheesetart nih. Tapi saya adalah malas nak cari. Malas nak backlog, bolehhh? So, sesiapa yang pernah merasa *Hi Awe, Pinot, Dot, PK + sesiapa yang berkenaan sudi-sudikanlah bagi komen.

:: Keratan rentas* blueberry cheesetart ::

:: Keratan rentas strawberry cheesetart ::

*Keratan rentas pinjam ayat TTM & Cikgu Intan Vogue :p

Ini iklan tak berbayar (sebab blog sendiri kah kah). Saya bukak untuk order sempena hari raya nanti. Kalau nak datang rumah, nak rasa sample pun boleh. Tapi berbaloi ke kau datang semata-mata nak rasa setengah ketul cheesetart. Dah nama pun sample kan? Haruslah kena belah 2. Wakakak. Baik order terus sebekas untuk sample kat rumah sendiri, kan? Kalau sedap (pasti sedap!) nanti dekat-dekat raya boleh order lagi. Eheheh...


Tenaga buruh adalah diri sendiri. Saya tak hire siapa-siapa untuk buat cheesetart, kemudian jual. Semua buat sendiri from the crust sampailah susun satu-per-satu dalam bekas. So, Insya-Allah kualiti adalah sentiasa terjamin tip-top.


Kalau nak order, sila email cuppies4you@gmail.com
Minimum order (1 bekas) 50 pcs

(Takdalah haku nak puji kuih buatan sendiri sedap tahap nak nangis or melampau-lampau. Customer yang puji takpe. Ngahahahah. Eh betullah kan? Customer yang bayar so if dorang puji tu meaning dorang satisfied la. Betul tak?)

Orang lain hari-hari tayang gambar makanan dalam blog, haku pun nak jugak. Lalala~

5 comments:

synn said...

keratan rentas stowbori (anak sy sebut strawberi mcm tu) sgt menarik..nak order..nanti i email:)

Puteri Ogy said...

ai emel order fruit tart & blueberi cis tart x reply pon lg?? mak pon sentap..hahahaks

cc said...

synn,
ur daughter suka stobeli ehh? heheheh
ok, akan ku tunggu emel mu :p


puteri ogy,
mak dah reply nyah! baru je check td...hehehehee

hawa said...

sedap~ raya t nak order eh.t aku msg ko ye...

cc said...

hawa,
jgn lmbt2, klo order dah full..aku mls buat ko punya. keji x? wakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...