20 Aug 2010

Sekali lagi

Hari Jumaat yang mulia nih blog entry adalah yilek. Yilek sebab langsung takda entry dalam draft. Minggu nih sangap dengan draft sebab tak sempat nak upload gambar, edit gambar, masuk dalam pendrive, then transfer pergi PC rumah. I'm using my laptop to upload pictures as well as do the editing part. Lepas tu kena transfer gambar-gambar yang sudah diedit ke dalam pendrive dan transfer ke PC rumah abang pulak. Leceh kan?

Kena gigih tahap G.I.G.I.H (apakah?) untuk buat semua itu. Minggu ini kegigihan adalah less, jadi sila beri laluan kepada tuan tanah kedaung blog.

Cuma nak share, sejak seminggu berpuasa baju yang ketat sudah mulai melonggar. Mak sooka! Hehehehehe...Berat adalah sudah turun 2 kilos. Yeayyy!

Sekali lagi menghidangkan entry keji sebab pendek, khas dariku untukmu :p

6 comments:

reena said...

Lepas raya, konfem naik 4 kilo.



*Larikkkkkk*

:p

mrs.ecam said...

kih3...ermm pose mmg la berat trn,....tngk la pas rye kang...heeee

Ita Shadila said...

sentipppppp.. aku puasa x penah turun sejak azali.. aku puasa sungguh2, berbuka puasa pun sungguh2.. mmg nan ado la nak turunnyer

cikjun said...

mcm mne nk naikkan berat badan..sudah 43 T__________T

cc said...

reena,
pakailah Premium Beautiful muahahah


mrs.ecam,
sambung puasa lepas raya :p

cc said...

ita,
aku sahur + buka simple2 sajork. nasi sepinggan je. kalau lauk best mcm asam pedas ke br tmbh..hehehehee


ajun,
tskk jgn la sampai underweight cik jun, no good for health

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...