18 Aug 2010

Siapa nak join mengirai duit?

ORDER CLOSED

Berhubung dengan entry lepas. Saya nak melakukan aktiviti mengirai duit di atas talian. Sesiapa yang nak join mengirai duit, bolehlah hantarkan borang emel penyertaan di; harlina007@yahoo.com

Sila sertakan KOD dan NAMA barang yang anda inginkan. Saya akan reply berserta quotation of your purchase dan cara pembayaran. Untuk makluman, harga yang akan disertakan telah termasuk tax, shipping and handling.

Sila jangan banyak songeh! Haha. Serius nih, saya malas nak entertain orang fussy. Kalau banyak songeh, sila guna credit card sendiri . Hah garang tak? Sila takot :p

Disebabkan shipping mahal, saya nak ajak kamu orang mengirai duit bersama-sama saya keh keh keh. Shipping adalah mahal sebab option yang paling murah adalah guna FedEx International Economy. Kalau guna USPS lagi mahal tsskk T___T.

Cakap punya cakap, terlupa mahu beri anda link website tersebut. Order hanya di ambil daripada website www.coastalscents.com sahaja. Order daripada website lain akan dibalas dengan kiriman emel berbunyi "Kem salammmmm..." Kah kah kah.

:: klik gambar untuk ke website tersebut ::

Order adalah terhad, kang terlebih berat makin mahal pulak shipping cost. Tarikh tutup penyertaan/order ialah Jumaat, 20 August 2010.

Entry ini dibawa dengan slogan "Mari Kirai Duit Bersamaku". Saja suka-suka, bukan niat untuk berniaga (eceehh pantun 2 kerat pulak!)

8 comments:

isz_3707 said...

best x brushes dia? ko da cek review? aku pun tgh usha2 bb nye brushes tp klau ni ok apa salahnyerrrrrrrrrrr ngahaha

cc said...

berbakul2 good review users tepek dlm website tuh. sila la baca kalau rajin :p

BB brushes too pricey for me, mcm tak worthy la beli sampai rm300 just for brushes T__T

misSkiva said...

Order daripada website lain akan dibalas dengan kiriman emel berbunyi "Kem salammmmm..."..wakakaka..suke ayat nih...pg2 da gelak...;)

cc said...

misskiva,
akak mehh la join mbeli-belah di atas talian *kelip2 mata menggoda

misSkiva said...

alamak..tak tahu mahu tenyeh camano..huk huk huk..
nnti kang xpsl2 lina kene buat n3 tutorial how to tenyeh2 using all the berus2..can?..can?...hehe..

cc said...

kalau suruh ajar cannotttt mak tak reti nyah. mak pun br nk pergi kelas belajar make up. how nak ajar org? nt bg ajaran sesat kih kih

yaNa MaLeK said...

order sudah closed ke?
heheheh

cc said...

yana,
aiseehhh u terlambat skett je. sori

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...