22 Aug 2010

Terkorban di bulan Ramadhan

Selamat petang anda semua. Ini live blogging, bukan draft :p

Sebab boleh live blogging adalah kerana penulis sexited excited dapat bersiaran secara langsung dan mengetuk-ngetuk keyboard laptop sendiri. Abang hakak dah pasang wireless kat rumah dia uolss. Wajiblah hakak terkinja-kinja macam beruk kekanak riang. Hooray hooray!

:: Gambar 1 ::

Ada nampak apa-apa yang pelik dalam gambar 1 tu tak? Tu antara baju kegemaran penulis untuk dipakai ke pejabat. Meriah kan warna dia? Staff penulis tak bagi penulis pakai baju warna dull. Dia kata nanti penulis nampak pucat dan sedih. Gitu statement dia. Pasrah sajalah -__-"

Berkenaan dengan baju kurung ini, semalam beliau telah menjadi korban....................

:: Gambar 2 ::

.......iron yang panasnya melampau-lampau!

Berlubang kain baju kurung penulis tuh tsk tsk. Semalam gosok baju nih nak pergi majlis berbuka puasa dengan batchmates. Penulis letak je iron tu atas kain nahhhhh hambek ko terus melekat. Pasrah sekali lagi :')

Tapi boleh dipakai lagi. Nasib baiklah lubang kat tempat tinggi, boleh cover dengan baju. Kalau tidak, merasalah baju itu disimpan dalam almari je. Sadis. Tapi semalam agak terseksa ketika memakai kain ini, peha penulis GATAL sepanjang masa. Pasrah untuk kali ke tiga.

5 comments:

reena said...

Alaaa u gunting je buat lubang area yang kena iron tu. Boleh masuk angin *Larikkkkk* :p

cc said...

reena,
masuk angin xpe lg jgn tmasuk benda lain wakakakaka

mamarempit said...

tak nak gatal? pi kedai cari interfacing yg nipis...iron kt tempat tu..tk pun..amek kain perca...tampal tmpat tu...memang tk rase gatal2....ok...selamat mencuba...or selamat menyimpan dlm gobok

mrs.ecam said...

ni la org ckp snggup merana sbb nk chantik kn...hikhik...

cc said...

mamarempit,
itulah sy kena tampal la kawasan lobang tuh, klo tak tiap kali pakai confirm gatal2..aihhh


mrs.ecam,
cehhh takde kena mengena weh. nih bukan nak melawa, aku mls nk gosok bj lain jdnya pakai jelah wpun blobang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...