25 Aug 2010

Terpaksa rela huhu

Last week Jab.atan Pa.pa Ang.kat telah menjemput kami ahli persatuan pitidi ke majlis iftar yang di adakan di Bukit Kiara. Kena paksa pergi weh haha. Siap kata ada penilaian la apa la, jadi being pengecut kena pergilah. Kah kah.

Sampai awal, senang je dapat parking. Time nak balik tu tengok humang aih kereta banyak gila, sampai ke tepi-tepi jalan orang parking. Nasib baik datang awal, tidak kaluuu merasalah kena menapak jauh.

Foods adalah NICE especially the satay. Super nice ah, memang terbaik! Kalah satay Haji Sahmuri. Serius weh serius. Lauk pauk adalah sangat banyak and ada 4 ekor kambing golek dihidangkan untuk para jemputan. Tapi oleh kerana saya bukan penggemar daging kambing, maka tidak teruja dan skip saja hidangan itu. Kang pening nak drive balik macam mana pulak?

Didn't snap any pictures of the foods tho. Sebab? Kawasan gelap, sitting area adalah sempit and of courselah malu nak mengangkut kamera godang tuh :p. Masa iftar dengan batchmates tuh kurang segan sebab mostly dah kenal heheh. Sempat snap 2 gambar je...

:: Caramel Pudding ::

It was okay but I didn't like it. The eggie taste too strong for me =S

:: Satay yang marvelous! ::

Siap tanda seruan haha :p. Tapi memang sedapppp gilaaaaaa. Serius weh serius.


I really hope if 'they' organized iftar again next year, please set up the khemah to tempat lain. Haiyoooh situ dah lah gelap, nyamuk berterbangan ke sana ke mari dengan sewenang-wenangnya. Nak makan pun tak best. Sebab tak best makanya saya makan laju-laju dan balik dengan kadar segera. Tapi, apa nak complaint lebih-lebih? Makan free :p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...