27 Aug 2010

Wuiiii kalaulah semuo den punyo

Mampu jamu mata jelah and pegang-pegang sikit (bunyi macam harassment je wakakak). Lepas tu cakap dalam hati "Kalaulah semua nih haku punya, wuiii banyak syiok maa!"

Tapi memang syiok la dapat pegang Coach Ali Leather Convertible Hobo tu semalam. Soft gila leather dia. Bau leather tu yang penting. Bau mahal wahahah!

:: Group photo *berpinar mataku ::

Abaikan lukisan-apa-entah hasil kretiviti anak buahku pada dinding itew. Fokuskan retina mata anda pada kotak-motak yang berposing cantik di situ sahaja. Wuuuuiiii...time bukak parcel tuh, menahan diri je daripada meleleh ayaq liuq tengok hasil rembatan customers. Macam-macam ada; handbag, wristlet, wristlet...dan wristlet ;p

Dalam banyak-banyak tuh tuan blog punya SATU je. Ada jugak terselit satu mueheheh ;p

What I get for myself?

'Benda' kecik je, nan hado mampu nak merembat handbag. Tunggu ekonomi dan kewangan negara diri stabil baru boleh plan nak merembat handbag Tod's. Tak boleh blah, dah pasang niat tuuuuu *pangggg sekali. Bwahahah.



:: Coach Signature Zip Wallet ::

Memang besar godang wallet nih. Compartment banyak gila, senang hati lalalala je time nak masukkan kad-kad tu semua. Hehehehehe. Kalau tidak, kad bertindih-tindih sampai jadi gumuk wallet lama tu.

Tapi nanti time raya tak akan ku bawa wallet ini sebab berat takda handle, tak boleh nak sangkut-sangkut kat tangan hehe. So, raya nanti angkut wristlet je. Mudah. Boleh sumbat macam-macam; cash, cards, mobile and car keys. Kat KKS ada lagi wristlet yang available. Kot-kot nak beli untuk raya nih, elok sangatlah. Lagipun 2 hari lepas kan dah diumumkan dapat 'wang saguhati'. Apa lagiiiiiiiiiiiiiii...??? RM500 tu dah lepas dah nak beli wristlet eheheh.

What is (are - kalau banyak :p) you 'catch' for this coming Eid? ;)

8 comments:

FAM said...

ahkak lmbt! nak itu bag. huhuhu

Puteri Ogy said...

mak x cukop duhet nak beli.. sbb mak dah order tartlets..
hahahhakss..

misSkiva said...

aduh..entry nih paling berdose!..kene larikkk jauh2 lagi nih...kekeke...
ciss.bonus raye xbanyak ini taun..ade hati mahu wristlet itu hari..gagal nampaknye misi..huwaaaa..

wahida said...

uik..mengugat keimanan btol la entry mewah ko ni....kalu la aku mampu, ataupun kalu la ko nak bg free kat aku kan..hik hik..

MarlissaMusa said...

i soka wristlet..raya pon mengusung wrislet je rasanya..haha

cc said...

FAM,
sapa soh lmbt..kan dh melepas :p
bukan rejekimu kak huhuuh


puteri ogy,
helehhhh..bonus kan hadooo kn? kn?


misskiva,
untung juge dpt bonus drpd takde..huhu. xpe2 penuhkan tabung buluh dl..hehehe

cc said...

wahida,
kalo la aku aya raya. boleh la bg ko hadiah sebijik...tp aku tak kaya cemano nk bg T___T


marlissa,
idop wristlet utk hari raya! =P

reena said...

I tak beli pa pe pon untuk rayaaaaaaaaaaaaa :((((( Err..baju raya je la kot. Yang lain, guna je apa ada. Hohhh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...