4 Oct 2010

Cabutan Bertuah anjuran Topsyturvymum peringkat benua Australia

[STICKY POST]
Merasa korang tengok entry nih melekat seminggu keh kehhh.
Nak baca entry baru, macam biasa rajinkan jari scroll ke bawah.
TQ


Kak Timah nih memang saja bagi air liur saya menjejes depan PC pagi tadi. Pagi-pagi tadi dah dok skodeng blog dia. Ingatkan dia update gambar makanan, tapi gambar pinggan Corelle satu set yang dihidangkan. TTM buat cabutan bertuah yerr hakak-hakak dan hadik-hadik.

Pergghhhhh!

Terus fanas vontot, menggeletis tak reti duduk diam bila tengok Corelle sebagai hadiah.

Nasib baik la syarat penyertaan senang sajork, boleh la join. Kalau payah koserrr =P

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!


16 Pc Dinner Set
Email to a Friend
Be the first to review this product
Product Information
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856


Weight
4,275g


Category
Dinnerware


Pattern
Geometric


Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


*lap air liur

Ucapan kepada diri sendiri: Semoga saya menang. Amin.

"Sahaja aku masuk contest yang TTM buat sebab nak menang pinggan Corelle so nanti bila ada rumah sendiri bila Jah Mon, Haji Shuk, bakal MIL, bakal FIL dan family datang rumah ado pinggan untuk depa makan. Aminnnn..."

7 comments:

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

moga2 Cik Na akan menang....nt kak lia dtg....jgn lupe idang nasik ngn korel ye.... :)

cc said...

AMINNNNN (besor punye aminkan kekeke)

baik arahan diterima :D

TopsyTurvyMum said...

GOOD LUCK CC!!:)

cc said...

mekasih TTM :D

TopsyTurvyMum said...

37

fatenton said...

dekat ofis i ada jual corelle tapi boleh byr bulan2 tau.. heheheheh

cc said...

byr bulan2..total 1 set berapa tu fatin? anda sudah prnh belikah? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...