28 Sep 2010

Dapat seketul (jadilah)

Seketul kad raya pemberian kawan comolot ku kehkehhh... Nak dapat kad daripada YB kem salammm!

Sepanjang bercinta-cintun ni, adalah sekeping je kad raya yang YB pernah bagi. Itu pun kena paksa, saya ugut kalau tak bagi nescaya saya akan merajuk laju-laju. Psiko gila dapat GF macam nehhh kahkahhh. Itu kad raya, kad birthday? Harapannnnn! Tak pernah langsung dia bagi. Asal saya ungkit plus nak merajuk sebab tak pernah dapat birthday card daripada dia, dia bagi ayat; Nak birthday card ke nak hadiah?

Being me yang agak materialistic nih, of course la haku jawab nak hadiah kannn? Wakakak. Okay, tak jadi merajuk sudah =P

Tricky okeh YB tu. Dushhhh!



Gigi kuning tu emas ke gudal? Yikesss! >_<



Comel kan? Sah-sah tak matang =P

Bukak benda ni pun lepas raya sebab time kad ni sampai, saya sudah bercuti. Anyway, thank you Pinot (Manohara Odelia Pinot? Wakakakakakkk) for the cute card!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

isz_3707 said...

ni nak tunjuk kad raya ke nak tayang bracelet JC ko tu? larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cc said...

keji ko kak! mata akak je yg perasaan bracelet tuh okeh. org lain nan hado nmpk. lupun dh buat entry khas utk benda tu dulu..lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...