1 Sep 2010

It is hard to say

...'you're annoying' to someone yang rapat gila, if they did something yang buat kita rasa annoyed. Pernah rasa tak?

Contoh: Every 5 minutes changed FB status. Dah la status tu mengarut and I know he/she purposely created the scene @ mengada-adakan something yang tidak wujud sama sekali.

Beliau ingat status menunjukkan clumsiness itu comelkah? It's not even cute, it's really ANNOYING.

Susahnya nak beritahu kat empunya diri sebab tak tahu nak start macam mana. Takut tersalah cakap nanti kecil hati. Errghhhh pffttt...

4 comments:

mamarempit said...

akak ker???? :))

heheheh....

reena said...

Attention seeker namanya kalau camtu..

Hmm..Nak buat macam mana eh? Kalau i, i buat dekkk je. Biarlah dia..

R.S.A.L. said...

err? aku kah? kalo yer, bgtau je sama aku k kalao ko annoyed kt aku..
huuu~

cc said...

mamarempit,
bukannn lah ;p


reena,
dl mula2 ms dia fi'il mcm tu i mmg ignore je. tp mslhnya dah lamaaaa sgt smpi i dah tak blh thn. so how nih? huhu


RSAL,
bukannnn ko jugakk..adododoiii >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...