8 Sep 2010

Kerja ke hari ni?

Tajuk entry adalah berbaur keji, jangan marah :p
Uols kerja ke? Saya dah cuti weheheh...
Sekarang bersiaran secara langsung dari rumah kakak saya kat Tangkak. Pit stop kat sini sebab drop anak buah.
Kejap lagi sambung drive untuk sampai ke destinasi cinta (ecehhh) mana lagi kalau bukan kampung halaman. Tangkak - Yong Peng lebih kurang 45 minit. Exciteeeeed nya!! Dah 2 bulan tak balik huhu.
Uols yang masih kerja hari ni and esok, kerja baik-baik naa...
Kepada yang memandu macam saya, marilah kita jadi pemandu yang berhemah. Pandu cermat jiwa selamat :)

Nanti update lagi ye uols...

P/S: Entah-entah Jah Mon tak tau saya dah OTW balik. Last time cakap kat dia, saya balik hari Khamis



- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Aku Bukan Manjer said...

belagakkkk eeee ko!

aku balik gak sat gi..

oh...takde mood sudeyy~~

cc said...

Cisss pengelat amik half day! (aku yg sdg baring2 atas tilam)

mamarempit said...

dh landing di beranda atas bukit?????

Ohhh...tak aciiii

Kim slam mak ya...

cc said...

mamarempit,
tepat jam 1 ptg semlm selamat sampai :D
mak dgn abah tkejut sy blk..hehehehee...depa ingt sy blk hr kamis ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...