6 Sep 2010

Pizza Hut letak candu-kah dalam makanan?

Pasai apa cheq cakap lagu tu, minggu lepaih 2 kali cheq santap kat Pizza Hut. Dok teringat-ingat kat meatballs depa tu. Ketagih hang tau dak? (tetiba tune utara kannnnn? Sah-sah tersampuk Rozita Che Wan dalam cerita Goyang Shafiq haha).

Masa first time try Masala Meatballs, adalah tidak sedap sama sekali. Taubat tak nak makan lagi. Tapi bila Kak Sal (kakak kat office) dok cerita Carbonara Meatballs adalah sedap. Maka terasa nak try. Kalau setakat dengar orang cakap mana boleh kan? Kena cuba sendiri baru boleh tahu sedap ke tak...

:: BBQ Chicken Wings ::

I prefer the Spicy Chicken Wings tho. Yang nih tak pedas so kurang best.

:: Hawaiian Pizza ::

...with extra cheese topping. Saya rasa cheese bedebah lebih tu yang buat pizza nih sedap gila-gila punya gila. Over gila haku describe :p

:: Carbonara Meatballs ::

Kitorang order Carbonara Cheese nih sorang satu set okeh. Makan sendiri-sendiri tak main la share. Wahahahah. Pagi tak sahur kaedahnya, lapar dua kali ganda kah kah.

.

Dah hujung-hujung puasa nih tengok gambar makanan dah kurang bernafsu kan? Kalau mula-mula puasa dulu, pantang tengok gambar makanan confirm telan liur. Kalau tengok time tengahari lagi laa...perut terus rasa pedih. Lapaqqqq :p

Ehh, 4 hari je lagi nak raya. Anda dah start cuti ke? Saya balik Johor hari Rabu. Esok last kerja sebenarnya Rabu dah cuti, tapi malas nak redah jem kalau balik petang esok. So, rehat-rehat dulu. Tidur cukup, lepas subuh zasssss cabut balik. Tak sabarrrrrr :D

6 comments:

mrs.ecam said...

wahh bestnyer nk coti rye dh...aku ari khamsi koje lg...blk mlm rye la kot insyaaallah....hrp2 x jem...ngeeeeeeee

Sayang.Ibu said...

owh semestinya ahkak da cuti yanggg... now masih bergolek atas katil sambil baca blog korang... laki mak pun da pi keje, jd semakin berleluasa lah tahap kemalasyan mak... hahahaaa... eh spaghetti meatballs tu mcm sedap je .. nk kena try nihhh

fatenton said...

carbonara meatballs mmg sedappp sgt..
tapi fatenton dah tak boleh makan dahh.. :(

cc said...

mrs.ecam,
aku last kje selasa..tp blk hr rbu la..mls nk rushing :)

slmt hr ry babe

cc said...

sayang.ibu
sorgaaa nya dpt bgolek2 di pagi hari..blh bgun lmbt..uwahhh jelesshh!

mana ada spegeti meatballs?? carbonara meatballs la kak :p

cc said...

fatenton,
uikkss..mengapakah tak blh mkn?
doc tak bg ke apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...