11 Sep 2010

First Syawal: random photos

Daripada sejumlah 13 orang adik-beradik, cuma kami berempat menyambut 1 Syawal di rumah tahun ini. Yang lain beraya di rumah mertua (eh macam dah banyak kali mention tentang ini). Tak kisah, hari ini 2 Syawal rumah akan meriah sebab yang berada di rumah mertua akan balik ke sini pulak. Yahuuuu!!!

Mari layan foto. Tayangan foto yang tidak banyak sebab tuan blog malas untuk edit gambar. Tayangan foto ini juga ditujukan untuk adinda terchenta nun jauh di Nashville, Tennessee dengan ucapan tahun depan InsyaAllah kita beraya bersama (ecehhh).

:: Si rambut pacak ::

Rambut mahal woo, pacak-pacak. Heheheh. Mommy dia punya kerja. The only baby yang ada kat rumah - currently. So jadi perhatian la budak ini. Sukalah dia sebab cousin dia yang besar-besar rajin melayan. Habis satu rumah dia explore, crawl sana sini.

:: Aksi 'mesra' d khalayak ramai ::

Jangan tiru aksi ini kepada yang belum berkahwin :p. Pakaian tak sedondon tak seperti kebiasaan. Sebab ini bukan official photoshoot barangkali, itu pasal pakai baju lain warna. Official photoshoot akan dibuat pada hari raya ke-3, InsyaAllah.

:: Tiada caption ::

Benci gambar ini, nampak haku seperti giant tsskk T_____T. Tak dapat menerima kenyataan barangkali? Kah kah kah kah kahhhh.

:: Tema gaya - suka hati ::

Apa barang gambar skema-skema. Say peace y'all. Kah kah.
Abang No.4 (belakang, tengah) cool gila expresi muka hahahah.
Abang No.12 (belakang, tepi kanan) pulak menonggeng, tak tahu apa motif? -__-"
Kakak No.5 (tengah, tengah) tersengih gumbira.
Tuan blog 'peace' dan mengecilkan mata yang sememangnya kecik tsskk.

Tamat. Boleh beredar sekarang.

5 comments:

waNny said...

u totally ikut muka ur mum kan :D

yah-senbest said...

dude photoshoot webcam!!

cc said...

wanny,
ha'ahhh...semua adik beradik pun chinese look. kesian my dad =P


yah,
sudah tadikkkk

farrah said...

cc..mane kazim dlm pic last skali..?

cc said...

farrah,
kazim tido :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...