6 Sep 2010

Tiap-tiap minggu (tapi dah stop dah)

Mesti CC bahagian admin pening kepala tengok tiap-tiap minggu ada je parcel tiba untuk saya.


Parcel jauh dari UK...

Saya dengan ini declare diri saya junkie terhadap Tie Rack >_< Seriously I keep on buying these scarves tapi banyak lagi yang sedia ada yang belum 'dirasmikan'


Dulu time dok UK tak kenal lagi dengan Tie Rack, tidak kaluuu confirm dah borong. Aihhh...rugi-rugi :p

Ini parcel terakhir sebagai penutup sebelum cuti raya. Dah takda beli apa-apa recently heheh...


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

aS_c0mei said...

yg mana tak pakai lagi tu,sedekah la ke sini...=P

selamat hari raya!

cc said...

yg mn blm pakai tu maknanya xda baju yg sesuai..jd kena beli bj baru hahaha

slmt hr ry to you too babe :)

reena said...

Yeay! *High 5*

Once dah start beli TR, memang tak boleh stop kan? I pun cam u, beli banyak2 dulu, baju ada tak dak, belakang kira. Carik kemudian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...