30 Sep 2010

Vontot JLo!

Untuk tatapan pembaca wanita sahaja. Tayangan perdana buat julung-julung kalinya di blog suci murni ini...gambar vontot!

:: vontot spesies apakah ini? ::

Bagi mengekalkan kesucian blog ini dan tidak mahu diflag mahupun dilabel sebagai blog 18sx, makanya entry ini akan dibuat secara protected. Saya yakin ada di antara pembaca blog ini yang berjantina lelaki, maka tidak sesuailah untuk pandangan mata mereka. Takut nanti hidung mereka berdarah. Kah kah kahhh...

Ladies,
Please ask for password untuk membaca entry ini dengan lebih lanjut :D



Cuba korang bezakan gambar last nih dengan gambar yang first tu. Nampak perbezaan tak? Ke sama je? Jawab yerr uols! Gigih mak snap gambar bagai nyahhh...

*maafin gambar-gambarnya kurang berkualitas, ambil dari mobil saja

16 comments:

azrinna said...

cc,
email akak pasword azzrra4ever@yahoo.com.sg

misSkiva said...

nak..kekeke..
kepoh di pg2 hari..;)

FAM said...

hahahahahaha!!! tak blh blah betul ada vontot pelesu nih. nasib ahkak dh cukup JLo dh. nmpk la jugak bezanya tp tak ketara. agaknye kena kasi tebal lg kut. hahahahahahaha

aZr|n said...

email password. nak tau gak. azrinzul at gmail dot com

cc said...

azrinna,
check ur emel ;)


misskiva,
dah bg kt YM :D


FAM,
kak klo tebal lg tak muat jeans ku nanti tsskk T__T

naseb badan berbontot gepeng T___T

cc said...

azrin,
zasss emel akan dihantar! :D

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

nk gak pw.....bak mai kt YM

yaNa MaLeK said...

hahahha aah ade beza cket...whooottttt pasni sure mantopssss laaa kalah JLO tu...hehehhe

farrah said...

ada nampak beza sket..best²..kalo xkesah kasik la link web tu n bape hinggit ye benda alah tu..
thanks a lot..:)

cc said...

Lia @ norli,
done ;)


yana,
xda makna nk vontot menawan cam jlo tuh..hahahaa
dpt 'sangkut' jeans so that tak londeh2 lg pun dh cukup bagus LOL


farrah,
sket je ek beza? hahahaha
ni link: klik sini

rm79 including postage :)

misSkiva said...

mcm seksi pulok..ekeke..;)

aZr|n said...

ah-ha ada nampak beza :)

cc said...

misskiva,
auwwwww
i nk vontot semantap u jugak!
(ehh bila aku skodeng nih? wakaka)


azrin,
jadi la kn wapun sket je beza..pasrah mode T___T

Ealyie said...

ahahahaha..
ko Cc kan, macam2 hal tauuu!!

acik ni idak le berapa gepeng sgt, tapi taburan xsekata jela.. hikhikhik.. maklom le hanak dua... ngeeh! :p

kalo jumpa menatang ni time2 hanak dara dulu, mestii gatal jugak nk try test. Skrg, bagi can kat ko jela..

BTW, sharing is caring kann.. Ko mmg caring tau dhek..;)

cc said...

ealyie,
sila bsyukur je dh bervontotkn mcm kak JLo =P

auwwww, koserr tau ckp sy caring...nt lobam idong kembang kempis. hahahaha

Ita Shadila said...

vontot b4 & after kai spanx ke
sila email aritha.shadila@gmail.com

aku stress pas raya gemok
vontot ku yg lebar + tonggek (what a combination *sigh) makin nampak ke"godang"an nya

alar, ko punya blog ni anon takleh comment la plak.. terpaksa aku login.. mood tgh malas login ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...