22 Oct 2010

Anis Putri Corner

Gigih mencari Anis Puteri Corner, Pantai Dalam weekend lepas selepas membaca tweets dari Kak KS.

Misi utama: Men'try' rasa makanan

Menu: Ada macam-macam. Gulai kawah (tak ambik BTW sebab dah takda isi), sup tulang (tak ambik jugak sebab queue panjang sangat), lauk-pauk kampung, etc...


Ini yang saya ambil dari food counters. There's nothing much left actually, sebab dah pukul 2 lebih.

Penuh sangat-sangat kedai makan ni dengan customers. Meja pun kena chop dulu before dibersihkan. Kalau tidak merasa makan secara berdiri :p


Pusing-pusing kat kaunter hidangan tak banyak yang dapat menambat hati. So I opted for ikan keli goreng berempah (too dry dah tak rasa ikan!), kari ayam, timun dan sambal belacan.

Kesian okeh sebab memang dah tak banyak choice. Well maybe next time I should come earlier (ada next time ke? Haha). Patut kena try their famous gulai kawah la kan? Kata signature dish!

The taste of the foods was OK. Cukup rasa. But not up to my expectation :p. Tapi OK laaaa...


Ini my friend punya, dia kata tak sedap hahahaha. Tak tahu betul ke tak sebab tak rasa pun. Tapi dia ada cakap, apa yang dia makan hari tu tak memenuhi selera tekak. Gasak ko lerrr :p

Tapi paling best harga makanan adalah murahhh!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

~ As ~ said...

terliur...slurrrppp

cc said...

ko asal nmpk gmbr makanan je sah2 tliur..kekekeke =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...