11 Oct 2010

Apa benda Churp Churp nih?


Agensi cari jodoh pengiklanan jugak macam Nuffnang. Tapi Churp Churp iklan di Twitter. Dia bagi assignment suruh tulis pasal iklan, then kalau diterima akan dapatlah duit. Doploh dua sen untuk 1 iklan bahahahaha.

Short ads sajork, bayaran pun ciputlah =P

Kalau anda aktif di Twitter, bolehlah isi masa lapang tulis iklan dengan Churp Churp. Klik icon Churp Churp kat side bar tuh. Sign up as 'churper', later on kalau pihak Churp Churp berminat untuk menggunakan khidmat anda sebagai agent pengiklan, nanti depa hantar assignment kat akaun anda.

Orang lain dah berbulan lepas bercakap pasal Churp Churp. Haku baru hegeh-hegeh cerita pasal nih hari nih. Hahahahaha. Feduliksss.

1 comment:

reena said...

Hahaha. Tapi tabung Churp2 ni berkurunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nak peluh. Letih i tgk bilaaa laaaa i blh cash out.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...