24 Oct 2010

Bersiaran dari luar negeri

...saya di negeri Kedah sekarang :p

Akan berada di sini mulai hari ini sehingga hari Khamis. Drive all the way from KL to Sg. Petani, 4 hours of driving. First time drive ke utara tanah air. Selalunya drive ke selatan je hehe. Agak jakun dan dalam pada masa yang sama excited sebab dah lama gila tak pergi utara kih kih.


Ni gambar pemandangan on the way tadi. Tapi dah lupa kat area mana kah kah kahhh. Tapi yakin masih dalam negeri Perak. Cuma tak sure which part.

(Paksa si penumpang di sebelah tolong snap kan. Mekaseh ye ostajah :p)

Sekarang mahu berehat sebab sekejap lagi mahu keluar dinner. Dinner awal sebab nak balik awal, malam ni nak 'layan' FFM.

Kuah rojak Mak Bi...
Nantikan kedatanganku (ehhhhh)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

c'sya said...

tu kn gua tempurung sayang...
after tapah right u lalu tmpat 2...jgn lupe bli jambu xde bijik...hehehe

reena said...

Babe, kuah rojak mak bee 10! :p selamat berkursus! (Kursus kan?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...