27 Oct 2010

Boleh ke ni?

Dah lama tinggal zaman study (almost 2 years), sejak itu jugaklah tak pernah sentuh buku ilmiah untuk dijadikan sebagai bahan bacaan. Nahhh...terimalah pengakuan berani mati -__-"


Esok mak ada exam uols! Lebih kurang 40 soalan adalah diambil daripada buku nih.

Entah bila nak baca sebab itinerary full, memang nan hado masa langsung nak baca. Jangan kata baca, nak selak pun belum tentu huahuahua...


Sejak beli belum berjaya dibaca lagi. Kah kah kahhh.

Macam mana pun kena baca jugak walaupun sikit, kalau tak baca langsung memang haram la tak tau nak baca apa.


Boleh ke nak jawab exam nih esok? Doakan mak berjaya uols. Mak sayang semua...muahhh!

(Kau tengok sikit punya teruk tekanan perasaan? Sampaikan alter ego pose-pose jadi fonen)

Nasib baiklah ada handpone, takda la sangap sangat tak dapat hadap laptop...


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

yaNa MaLeK said...

gudluck dear..chaiyok2..hehehe senang je tu ;p

TopsyTurvyMum said...

Good Luck CC!!
Yakin Boleh:)
Dah lama hakak tak exam..last sekali masa amik lesen kete.

misSkiva said...

gud luck mak..uik..gud luck CC..=)

prinzessixx said...

Good Luck.. all the best..

* cikgu dr Song..

reena said...

Good luck bebeh! U can do it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...