4 Oct 2010

Dah agak dah

...diri ini adalah tidak pernah bertuah kalau masuk contest mahupun lucky draw. Memang tak lucky la. Kah kah kah...

Jadi disebabkan frust menonggeng tak menang hadiah lucky draw 1 set pinggan mangkuk chap Corelle anjuran Kak Timah (TTM), ini yang saya buat...


Nampak?

Tak nampak?

Udah kalu tak nampak kenapa tak klik untuk tumbesaran?


Total 6 set haku borong Corelle! Tamak haloba tak? Muahahahah. Feduliksss!

Ohh sebelum ada yang sukacita nak bagi tazkirah hari Isnin kat saya, baiklah saya beri penafian siap-siap. Saya punya hanyalah 2 set sajork. Yang 2 set lagi Kakak No.6 punya dan lagi 2 set Kakak Partner In Crime (tetiba bagi title ni haha), you know who you are ;)

Kak, tahun depan merasalah kita pakai pinggan Corelle. Sila bersabar menunggu bulan 6 (gila lama tunggu pinggan nak sampai!). Ganjaran orang bersabar adalah dapat membeli Corelle dengan harga yang murah =P

Sekian.


Yang dah tak berapa frust menonggeng,
CC (Cik Corelle)
*tetiba tukar nama huwakakaka!!!

6 comments:

FAM said...

apa ko tak nak bukak order ke dik?

mrs.ecam said...

kui3 minat kt pinggan mangkuk lak ek....ahaks..

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

order..jgn tk order.....

akak pki pinggan pastik je la...hehehe

farrah said...

CC..dah x bole ke nak order sama..?huhu..frust ne..plz..:)

cc said...

FAM,
errr...kena tanya adik sy lah. klo dia sanggup amik order...akan ku hebahkan ke seantero blog =P


mrs.ecam,
investment (la sgt haha) utk ms depan :p

cc said...

Lia,
usd tgh murah kak! amik peluang la apa lg..hehehe


farrah,
jwpn sama mcm utk FAM :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...