26 Oct 2010

Masih lagi

...seperti semalam.

Kursus masih berjalan. Jadual pack (tapi tak terlalu pack kalau nak dibandingkan dengan kursus asas bulan 5 hari tu). Ada juga masa untuk bernafas dan ada masa untuk take nap during lunch break. Dapat tidur 10 minit pun dah cukup heaven sangat.



Sekarang sedang berlangsung sesi pembentangan daripada semua kumpulan.

Sesi petang ni kena duduk belakang sekali. Nasib baik tak ngantok, belakang sekali paling dekat dengan urusetia. Kalau ngantok tersengguk-sengguk, ada yang kena ketuk dengan urusetia.

Ini curi-curi masa menaip sebab urusetia takda kat meja dorang. heheheheh.

Pukul 5 nanti kena pergi padang untuk aktiviti riadah. Kena lari keliling kampus. Bluwekkkkk!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

mrs.ecam said...

aduhhh bleh rs boringnyer duk dlm tu....fuhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...