11 Oct 2010

Modal tiada. Yilek pochi

Adalah dimaklumkan bahawa pagi ini blog sendu tanpa modal untuk diblogkan. Tuan blog busy sebab boss bagi kerja secara mengganas hari Jumaat lepas. Forward ke hari Isnin, nahhhhh rasa'in banyak gila kerja hari nih.

2 minit mesyuarat perlu ditaip.

Surat untuk pejabat tanah belum buat.

Beberapa panggilan penting pun belum buat.

Memo dan borang pengesahan (buat baru) arahan boss besar baru je habis disiapkan.


Tapi oklah, tak berapa khusyuk menghadap komputer pun dah boleh siapkan satu kerja. Kih kih kihhh. Macam sekarang nih, habis satu kerja, kasi break kejap. Hadap blog :p

Target hari nih nak siapkan semua.

Mata sila steady macam sekarang, jangan mengantuk ok? (Effect makan nasi lemak masa breakfast tadi belum muncul). Kang kalau hadap kerja dah start mengantuk, hadap blog pulak untuk mengelat hilangkan mengantuk. Muehehehehhh...

2 comments:

mrs.ecam said...

aku klu dh bnyk sngt kje ngntk pong x berani nk menepek...cehh puyus jek kn...heeeeeee

cc said...

Mrs.ecam,
aku beranikan je...klo boss tny "on the process boss" wakakakaka

keji x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...