19 Oct 2010

Mood hari nih

Bak kata Kak Iszan, kalau la lempang orang tak masuk jail, dah lama aku buat.

Gua nak lempang orang hari nih. Tapi gua tak nak masuk jail.
Argghhh gua tension la bila tak dapat buat!

Janganlah cucuh-cucuh gua, salah cucuh gua bakar lu balik.

Yes gua akan bakar lu sampai jadi abu.
(ehh, dah macam Patmanabhan plak haku nih wakakakak!)

Nak bakar-bakar je ye sekarang?
Dah takde main tikam-tikam.
Apatah lagi main tarik rambut.

Malaysia nih panas, tu pasal gua rasa rakyatnya makin lama makin panas baran.
Bukti kukuh tu haa Tok Arab kalau datang Malaysia. Kalau tak maki tak sah.

Ahh dah la cakap banyak tak guna.
Baik gua release tension dengan menulis + meluahkan apa yang gua rasa.
Tapi bukan kat sini la.
Gua akan letak kat blog rahsia tu.
Lu orang tunggu la.

Yang mana dah tak boleh nak access blog rahsia tu, ada sebab kenapa gua remove lu orang. Dalam tu kategori rahsia besar, setakat lu orang mengendeng nak tahu tapi tak pernah pedulik pun sebenarnya baik tak payah. Gua perlukan kawan, bukan setakat kepochi.

Direct je gua sound kan? Lu orang jangan ambik hati hehehehee *panggg! sudah sound orang lagi mau gelak-gelak


(perghhh tulis blog guna ganti nama 'gua', buat saya rasa macam brader-brader siot kah kah kah)

10 comments:

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

garang sunggoh ini ari...gua pun takot gak ni der!!!!..kih3 .....

Ealyie said...

terasa ko sesungguhnya datang dari zaman rock2 kapak dhek oi..

p/s: akak mmg da biasa idup ngan org2 rock kangkang gini.. xde hal punyerrrr..:p

~ As ~ said...

gua tak nak komen sbb gua takut lu marah2, tp eh gua dah terkomen pulak...

misSkiva said...

kill!..kill!..die!..die!..
----DEATH NOTE------
the human whose name is written in this note shall die.
this note will not take effect unless the writer has the person's face in their mind when writing his/her name. Therefore, people sharing the same name will not be affected.
if the cause of death is not specified, the person will simply die of a heart attack..

mahu death note?..ekekeke..
pengaruh yagami raito - death note..hakhakhak..

yaNa MaLeK said...

saboo sabooo, i pon tgh panas ati skng ni..adelah sgt sakit ati bile mana pda opis dicuri org..i rase cm nak lempang n bunuh2 org yg amik tu tp xmo masuk jail..perkara ini adalah sgt menyusahkan org di mana saya kena ganti or kena surcaj..pilihhhh...huhuhu duit tu haruslaaa dibuat beli bagggg idaman...

tensionnn giler..alamak sudah lepas geram di comment box anda.

(pesal i plak guna bahasa skema)

babe, blog rahsia??nape i xtau ni..

knv said...

apa? kenapa? gimana? why? when? who?

hihihih.. sekian dari knv..

hawa said...

sabar ye...kalo ko nak bakar orang, aku plak rasa nak sekeh2 org hari ni..

CikJJ said...

lalalalaaa..~~

reena said...

I baru nak cucuh u lagi tapi u dah insaf camnaaaa??? Jangan la insap lagikkk *fire stone*

c'sya said...

alamak! terasa ni... nk p check ni..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...