5 Oct 2010

Muka tak siap di pagi Selasa

Salam 1Malaysia!
(konon patriotik sangatlah?)

Haha!

Hari ni 'menconteng' muka seperti biasa untuk ke pejabat. Hasilnya? Mengecewakan! Entah apa kena hari ini muka langsung tak serupa muka -__-". Muka tak siap la senang kata. Pakai make-up seperti biasa, semua pun letak; foundation, loose powder, blusher, etc...

Penat je menghadap cermin 20 minit untuk siapkan muka, tapi hasil tak berhasil (ayat apa ini? harap anda boleh faham). Pukul 10 pagi blusher macam dah tak nampak padahal selalunya masih ada sampai waktu nak cuci mekap untuk solat Zohor.

Mengapalah hari ini? Haihhhh.

Ke perasaan saya sahaja?

Bagi mengubati hati yang terguris (ceh tak pasal-pasal terguris hati), tengahari ni nak makan nasi ayam sedap di Tesco Kepong. Jauh perjalanan bersedialah menghadap jem luas pemandangan.

3 comments:

ayydan said...

nak ikottttttttttttttttttttttt!!!!

misSkiva said...

tepek la setepek muke xsiap kt sini..ehehe..

cc said...

ayydan,
huhu tak jd pegi..kena tahan dgn TPP T___T


misskiva,
koserrrr..sndr tgk pun nak pingsan! apatah lg org lain =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...