4 Oct 2010

Sentap tak???

Pepagi dah nak sentap-sentap nih apa hal?
Tak baraqah langsung memulakan pagi dengan perasaan yang kurang memberangsangkan.

URL blog-blog anda sudah dipadam daripada blog ini. Haa..sentap tak? Sentap tak?

Sentap?

Tak?

*panggg tetiba rasa kena lempang

Main-main pulak dia!

Sebelum anda sentap, ini nak bagitahu...
URL blog-blog anda sudah 'selamat' dipindahkan ke blog khas. Kat situ saya himpunkan kesemua link yang biasanya saya klik.
Macam-macamlah ada kat situ. Nak tau sila klik gambar kat bawah nih.


Belum 100% siap, masih under construction sebab link-link untuk shopping dosage yang selalunya overdose belum siap diletak. Tapi, silalah jamu mata dengan apa yang ada setakat ini. Kalau rajin esok akan siaplah.

KALAU

2 comments:

mrs.ecam said...

ghajin tol lah ko....buatkn akunyer skali bleh??? heeeeeee hihihi

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

yg penting...url akak ada kt dalam tu....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...