13 Oct 2010

Subway Melt

Lapaaaaaruddinnnn!!


Bila tengok balik gambar ni rasa macam nak je capai kunci kereta dan zasss ke Subway yang berhampiran.

This is my second time makan Subway's sandwich. First experience kurang memberi impak positif. Maybe tak reti pilih from the menu kot? ( I can't remember ada buat entry pasal tu ke tak. Rasa-rasa macam ada, tapi...unsure)

Anyway seingatnya, yang first time tu pilih oregano bread, isinya meat and semua sayur-mayur yang ada. Sos pulak; chilli, mustard and BBQ sauce - kalau tak silap la. Serius lupa. Cepat betul lupa aihhh, so granny. Haiyohhh >_<

So the second time I choose something different. Last week baca Miss Q cerita pasal Subway's Melt kat blog dia. Fuhhh, dia punya teknik penceritaan tu memang buat orang telan liuq! You see now, how people words can influence you - big time ;p

Makanya saya pun men'try la Subway's Melt pada percubaan kali ke-2 memakan sandwich chap Subway. Masih tak putus asa walaupun after first time tu rasa macam tak berapa best hehe...

Ohh serius sedappppp! Wayyyyy sedap daripada yang saya makan dulu. Saya pilih Italian bread (kalau tak silap - plain bread sajork), sayur-mayur kecuali chilli, sos pulak simple gila just sos cili and mayo.


Tulah kadang-kadang orang kata the less is more mueheheh...

Tapi sos cili dalam sandwich tu budak kaunter tu letak sikit sangat. So masa makan tu, I had to add McD chilli sauce untuk rasa yang lebih ummpphh!

P/S: Akan beli lagi pada masa akan datang...hehe


-Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kuala Lumpur,Malaysia

4 comments:

reena said...

Suka gila Subwayyyy! O'Brien SUCKS. Gila tak sedap dan mahal nak mamps. I suka no 4, 6, 7, 11, 12, without veggie & roti parmesan oregano.

~eiyra~ said...

astaghfirullahalazimmm.. samaddinnnnnn.. T__T
lapor sudah!

cc said...

reena,
no 4, 6, 7, 11, 12???
i clueless hahahaha
i br try 2 menu je, maka xhafal nombor2 yg u sebut tuh =P

so far mmg suka sgt dgn subway melt hehe


eiyra,
apa lg..mari terjah subway ;p

mumun si missrivebell said...

terima kasih kak lina buat mumun rasa lapar~~ haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...