23 Nov 2010

'Camera Flash' from iPhone applications store

Perhatikan gambar-gambar di bawah, adakah mempunyai kelainan?

Original photo

Editted photo using iPhone 'Camera Flash' applications

Ada la kot beza sikit. Lepas letak flash cerah sikit. Macam ada lebih cahaya, kan? Ke korang tengok sama je?

Pagi tadi kat twitter ada blogger friend *waving at CikTudungMerah ;p kata tak payah beli pun applications tuh semua. Ada 'jalan belakang' (heppp! Jangan fikir lain) untuk download secara percuma semua applications yang berbayar dalam appications store.

Demmm...gua tak tahu dowh!

Tapi tak apalah tak rasa rugi sangat. Camera flash ni USD$0.99, bersamaan RM3 je :p. Err...tapi dah TERbeli 12.0MP application jugak. Yang tu mahal sikit USD$2.99 (ke USD$1.99 ehh?) dekat seploh hengget gak tu. Pfftttt!

Mekaseh CTM for the tips. Akan ku godek malam ini jugak! (kalau tak tertidur pengsan macam semalam haha!)

Ohh BTW, air dalam gambar tu SEDAPPP gila NM! The new mocktail from Pizza Hut called Assam Boi Fizz (gila klasik nama kih kih). Serius la sedap, minum segelas tak cukup. Harga RM4.90 sajork :D

6 comments:

ayydan said...

motip ko dok post cite pasal makanan je latelyyy????????

reena said...

Macam tak dak beza je. Hihi.

cc said...

ayydan,
biasak la ikut mood...muahahahaha

cc said...

reena,
ada laaaaaaa
cuba tengok btol2 =P

Sayang.Ibu said...

hakak x nmpk beza... rabun terlebey kot nih.. hahahaaa

cc said...

sayang.ibu,
ado beza la kak...cer tgk kat menu berdiri kale biru tuh. dlm original photo kn malap je...yg dah edit terang sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...