9 Nov 2010

Dia pengganti, I'm in love...

Tiada kena-mengena dengan makhluk Tuhan.


I just bought a new fragrance for myself last week. Fell in love instantly with the new Trésor In Love from Lancôme. Tersangatlah sweet baunya. Pose-pose ayu bila dah sembur perfume ni ke badan. Kah kahhh.


Bought in set, which consist of 50 ml EDP + 50 ml perfumed body lotion + 2 ml Hypnôse mascara in noir + free cosmetic bag.


Kecik sajork mascara nih. Mini.

Beli perfume baru bagi menggantikan perfume di bawah...


...sudah selamat di let go kepada seseorang *waving at Dot =P (rujuk page 'names' kalau nak tahu siapakah beliau)

Gucci Flora bau memang best tapi bukan 'diri' sayalah. The smell was too strong for me, sendiri pakai sendiri boleh pening. Cemano tuh? Haha. Itu baru EPT...EDP kaluuu? Sundrik mau ingat.


Welcome Lancôme Trésor In Love, bye bye Flora by Gucci...

10 comments:

swit@kon said...

ok. me love tresor also.
bau nye khas buat wanita2 seperti kita. lembut, ayu dan sebagainya. ;) wakakakaka.

but i like gucci also. awat tak btau nak juai?

reena said...
This comment has been removed by the author.
reena said...

Wahh dah open blog eh?

Anyway, tengok nama perfume ni pun dah tau mesti suweeeettt bau dia.

Ita Shadila said...

penah kai tresor jugak.. mmg bes, tp lepas lancome klua miracle.. stick to miracle.. zaman Uni kai Oui, bes gak.. my sis guna hypnose sewiiittt je.. beautiful wangi tp bau org tua, mak aku je sesuai kai beautiful kot

peminat perfume lancome yg tegar kah aku & family?

Wahida Shukeri said...

bestnye dpt perfume baru...aku suka gucci flora tu...faveret aku...best....

izwan7 said...

gucci gucci gucci..

izwan7 said...

gucci gucci gucci..

dots said...

D&G light blue xmo legokah?gue bg cash..nx month kekeke

cc said...

switakon,
edisi masuk bakul angkat sendiri
wakakakaka i loikeee!

awat tak tanya? =P


reena,
even akak SA tu pun ckp yg baru ni seswai utk org muda..yg lama tuh bau agak kuat seswai utk wanita 30+ (i muda..hahahahaa)


ita,
blh jd jurucakap lancome uols!

cc said...

wahida,
gucci tu mmg best tp too storng la bau dia (pada aku la)
itu yg sanggup let go tu..hehe


izwan7,
whats up with that bro? ;p


dots,
cesss!
itu dh tinggal separuh, plus aku suka bau dia..mana blh bg kat ko.
ko jgn ikut si awe..suke sgt beli perfume yg aku beli..nyampas tau..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...