4 Nov 2010

Kadang-kadang less is more

Same goes with the latest Pizza Hut Extreme Cheesy 6. Muak. Saya makan 2 slices dah tak boleh nak masuk slice yang ke-3. Mind you, waktu order ni perut memang tengah lapar tahap gaban!


Tak tahulah kalau orang lain makan sedap sangat kan? Ini kat tekak sayalah. Lain padang lain belalang, lain tekak lain selera (wah...ado ke peribahasa sebegini rupa! :p)


Saya try Extreme Cheesy 6 with beef pepparoni topping. I guess cheese banyak sangat la, sampai tak rasa pizza tu. I'm definitely gonna stick to my usual menu which is ordinary pizza with extra cheese, not this one - BIG TIME!

Ini personal review. Guna duit sendiri dan tidak di sponsor oleh mana-mana pihak. I guess itu yang bagus pasal free review kan? Jujur dan telus tak macam review yang disponsor, yang wajib memuji produk walaupun .......... (sila isi tempat kosong) :p

Tetttttttt!!! Kah kahhh...

Anyway, 'Extravaganza' thin crust from Domino's Pizza is still my favorite! What's yours? :D

7 comments:

ayydan said...

aku tahu ko tgh lapo
sabar yer. mcd on the way
akakkakaka~

NadiahKhair said...

suka dominos pepperoni. makan xmuak.

Cik Tudung Merah said...

ohh..ayat u yang last tu memang sentap. haha.

izwan7 said...

adoi.. byk cheese ni yg aku faill.. loya anak tekak aku

reena said...

I suka anything yg ada cheese but t's true klu cheese byk sgt jadi muak. Blom try lagi yg xtreme cheese ni sebab mmg jarang mkn Pizza Hut. Prefer Dominos.

ella said...

btul3! bg i la, piza ni tak sedap langsong. cheese dia rase tah apa2. berketul2 camne tah. pelik..

dominos punye mmg jaohhh lg sedap la. FTW!

missrivebell mumun said...

serius tak sedap.. muak dan masin..
huhu..
piza biasa lg sedap.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...