21 Nov 2010

Slruppp...aaahhh

Sedapppp gila uols!

Tak sia-sia misi pencarian yang dilakukan.
Tapi cari tak cari sangatlah sebab mengelat tanya kat twitter hihi.

Apa ke benda yang sedap sangat ni weh? - bisik hati pembaca :p

Apa lagi...

Kalau ke utara (especially Kedah) kan tak sah kalau tak beli...




















...kuah rojak kacang Mak Bee!!!

Memang terbaik wok! Nak lagi kalau makan dengan buah-buahan yang baru keluar dari peti ais. Perghhh...tak toleh kanan kiri bila makan.

Beli kat hentian rehat dan rasa Tapah. Sekali borong 10 bekas. Gila tamak kan? Kah kahhh! Saja beli lebih sikit sebab bagi kat kakak office, bawak balik kampung sikit dan tak lupa jugak kiriman si Perempuan Kesayangan.

Serius la memang sedap. No wonder la femes sangat! Terbaik!

5 comments:

waNny said...

owhs. memang sedap yg nie!!!!! cukup segalanya

reena said...

The best kuah rojak in the world!

aznee yunos said...

kecur air liur. dr last week dok ngidam kuah rojak mak bee tp asyik terlupa jer nk mintak mak beli. kat sini tarak isk isk terbayang da jambu ngan kuah rojak ni aiyoh2

aZr|n said...

mmg sedap ah kuah rojak mak bee nih. terbaik!!!

cc said...

wanny,
kannn? pedas n manis cukup rasa :D


reena,
agree!


aznee yunos,
alahai...jgn sampai tumpah air liuq atas keyboard udah la yerr =P


azrin,
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...