30 Nov 2010

Untuk Perhatian: Sesiapa yang berkenaan (II)

Selain Thomas Sabo charms (note the 'S' ;p) dan Anna Sui Flight of Fancy, benda di bawah ini is on the list too.


Jadi sekarang, list mengikut priority ialah;
Thomas Sabo charms
Digital Weighting Scale
Anna Sui Perfume

List akan diupdate dari semasa ke semasa mengikut permintaan =P


and err...


Can I have either one of these on my birthday?


Please?


Please?


Please?


Chocolate Affair from The Obroma Chocolate Lounge
(picture credit: www.sixthseal.com)

Baskin Robbin Chocolate Fondue
(picture credit: www.thestar.com.my)


Tak pernah makan kedua-duanya, jadi bolehkah skip diet satu hari semasa birthday?
Kesian hidup dah 25 tahun tak pernah makan benda-benda kat atas nih.
KAH KAH.


P/S:
Sesiapa yang pernah menyantap dua benda kat atas nih, mana kah yang lebih sedap?
:D

9 comments:

aS_c0mei said...

pernah menyantap yg br choc fondue.sedap gilaaakkkk!!

misSkiva said...

hu mak ai...menjejes air liur...;)

yaNa MaLeK said...

baskin robin sedap gak!!! hehehe adalah teringin juga pulak terasa..

FAM said...

xblh buat perbandingan sbb pernah try BR fondue saje. ianya sedap

Sayang.Ibu said...

eh hadik... hakak lagik kesian hokeh, dah 31 thn idop tapi x pernah tau wujud dua makanan tersebut kat muka bumi ini hokehhh... kesian kannn...kahkahkahh

dots said...

2 2 x sodap kekeke :p

reena said...

Nak BR chic fondue tu jugakkkk. Jom i belanja u. Serius ni.

cc said...

as comei,
wahh ye ke?
nasib baik tak gila lps makan :p


miss kiva,
sila ke BR yg bhampiran
hehehehe

yana malek,
jommm serang BR! ;p

cc said...

FAM,
terima kasih kerana sudi berkongsi pengalaman (ehh apesal ayat baik sgt nih? ;p)


sayang.ibu,
sila angkut suami dan anak2 ke BR dgn kadar segera :D


dots,
ko dh prnh try?


reena,
bilaaaaa? (laju je muahahaha)
jom g weekend nih babe! eh weekend nih blm birthday lg hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...