25 Nov 2010

What I want?

Last Sunday a friend of mine SMS-ed me, asking me "Ko nak apa as birthday present?"

To tell you the truth, I don't know what I want.
Last year, wishlist punyalah berjela tup-tup tahun nih tak ada apa pulak.
It's so not me =P

2 things that pop up in my mind was...
Thomas Sabo's charms (macam dalam entry ini :p)
and
Anna Sui Flight of Fancy perfume

Lain?
Yilek!
Seriously.

Penat nih dok pandang siling tapi tak dapat idea nak apa as birthday gift. Mengerah otak (ceh over!) memikirkan apa yang haku nak, tapi tetaplah nan hado terbayang apa-apa. Oh maybe sebab verangans nak dapat 'hadiah' yang SATU itu, maka tak terbayang benda lain.
Tetttttt...ahahahahahah

Any ideas?
Please? ;p

4 comments:

reena said...

Babe, like i tweeted before, cuba u cakap nak beg Chanel. Konfem kawan u tu tanya dah nak hadiah apa pasni. Hahaha.

cc said...

reena,
gilosss?
dia pun tak pakai DB okehhh

klo mtk chanel confirm kena lempang!
hahahhaa

waNny said...

wahs. flight of fancy i pakai. sukeeeee bau die ;)

tp skrg simpan je .. x abis kan sebab duk pakai annick goutal. hahahahaha

annick goutal pun nak 2 tahun x abis. sayang T_T

"missrivebell mumun" said...

mintak belanje makan seminggu berturut2 la kak.. baru lah caraa.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...