12 Dec 2010

Kek hari lahir saya adalah sangat sedap

Kakak cantek saya telah bersusah payah berkomplot dengan si dia kesayangan dan teman-teman tersayang semalam. Memberi saya sebuah sambutan majlis hari lahir secara kejutan (ayat macam salah tapi gasaklah!) di Chilli's, Empire Gallery Mall.

Masuk ke Chilli's dan tiba-tiba sahaja staff di sana menyanyikan lagu Happy Birthday, sambil YB memegang sebiji kek comel yang terdapat 2 batang lilin di atasnya. Habis lagu kena tiup lilin sambil orang tepuk tangan.

Malu I taw menjadi perhatian petang semalam :p


Red Velvet cake from Just Heavenly for my 25th birthday. Bought by my beloved Abang Aman and my gorgeous sister in law - Kak Fadd. I thank both of you for yesterday's treat! *terharu - lap air mata*


One slice of RV cake for myself. Ke laut diet haku weh tsskkk.

Ahhh...never mind with my diet routine. I'm enjoying myself during my birthday, setahun sekali je kan? Ngeh ngeh ngeh...

4 comments:

reena said...

Aik. Entry kita sama la. Pasal RV. Heheheh. Tp kek u lagi sedap kot :p Happy belated birthday babe. Wahh Pasti bahagia dpt seperais party gitu :D

hawa said...

waaa......sedih xdpt join korang..out station last minute..happy belated birthday my dear~ hadiah ko tgu kite jmpe aku bg eh3...hu3

Wahida Shukeri said...

kat chilis lagi tu...happy bufday to u..":)

cc said...

Reena,
Kedai sama beb tp i pny kek u pny cupcake hehe
I mmg lurus bendul xdpt hidu langsung kezutan ptg itew


Hawa,
Kerja adalah priority. Mmg rasa tak ckp corum bila ko xde


Wahida,
Thnx babe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...