3 Dec 2010

Tatkala dimaki oleh adik

Kau hado adik yang berani maki kakak?

Aku hado!

Tak caya baca mesej kat bawah nih:

Muakakakaka!!!

Memang layak la kena maki kan? Pasal haku beli pinggan mangkuk banyak gila. Dia dah macam orang gila mengangkut kotak-kotak pinggan tu dari postal box --> kereta --> rumah. Kah kah. Memang banyakkkkk gilos especially yang second batch. Sampai store rumah dia penuh dengan kotak pinggan sajork. Nasib ko lerr labu.

Pinggan-pinggan tu bukan haku punya sorang, itu hasil kompilasi beberapa orang. Dah kalau memasing kirim 3-4 kotak. Tak ke jadi berkotak-kotak-kotak-kotak-kotakkk bila dikumpul? :p

Ada lagi 4 kotak on the way sampai kat uni dia. Harap-harap itu last batch la. Kang kalau haku berani-berani membuat penambahan, nescaya haku akan dimaki kaw-kaw. Kang nak kirim barang hantaran lain dah tak dapat pulak. Haku jugak yang susah.


P/S: Tak boleh blah mengaku engineer. Sila jangan mengaku engineer sampailah ko habis study and dapat pegang scroll. Jadi your current status ialah bakal engineer =P

3 comments:

swit@kon said...

save me some space dear! nak kirim corelle. wah. ala2 domestic goddess gitu!

reena said...

LOL! Boleh bukak kedai pinggan mangkuk. Pesan kat adik, kalau tak muat tempat dah, jual jeee apa yang ada. Hahaha!

Dr.Senbe said...

#$@*!! keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...