3 Jan 2011

Apa macam...???

...dengan 'rupa' baru blog ni?

Yay?

Nay?

Konsep menggodek adalah bersempena ambik mood tahun baru.

Johor hujan lebat sepanjang petang dan malam uols! Tadi dekat-dekat pukul 10 baru hujan reda. Disaat jari jemari runcing (bukan jejariruncing blog GF si Khairul Fahmi goalie Harimau Malaya itew ya :p) ini menaip - jam 1:30 pagi, hujan renyai-renyai di luar.

Katak dan cenggerik merdu bersyair dan berlagu di luar sana. Ewahhh ayat haku :p

Makanya balik ke KL terpaksa ditunda ke hari ini (Isnin). Mahu pulang lewat malam tadi, cuaca dan orang tua tidak mengizinkan. Itulah aral namanya. Bukan?

Sudahlah tidurlah wahai mata esok mahu memandu pulang ke kota raya. Kota sibuk. Kota lubuk. (Dah start la tu buat ayat lintang pukang bila kepala dah wenggg tingtong)

Selamat bekerja untuk anda yang bekerja hari ini. Nyahkan mood 'Monday Blues' ya? :D

4 comments:

Wahida Shukeri said...

wah..ade appearance baru nampaknye blog ko...

AJ Nismihan said...

"Disaat jari jemari runcing"
ah, aku doubt dengan statement itu.
mintak si raider tolong belek kanl; runcing ker?

hua ha ha.

ok.
aku blues monday.
or should i call it blues long holiday? [long la sangat]

layout baru?
hmm
ok.
a new look anyway, so it is ok for me.
ke ko nak aku komen panjang2ala budak belajar computer graphic (ada ke course nih?)

S.a.e.r.a said...

weh cikcc (cam cik cicak jer dah bunyiknye) *opsss*

tulisan tajuk ko tu blur-blur...carik kaler terang skit...
*kelas gitewww memberi arahan kan :P *

anyway, cantik dah kaler baby blue ni...sama macam beg larian hijrah utk vip hari tu..hahha..*tetibe*

p/s: AJ, jari dia runcing cam pisau...baik2 kalau die tusuk mata ko nanti..

reena said...

Tulisan karangan tak bape jelas la beb since u guna kaler kelabu. Kalau orang rabun, kompom susah baca. I prefer old layout/look lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...