17 Jan 2011

Elle See

Mari jadi Detective Conan, kita bercakap menggunakan code. Too many moles kat luar sana, jadi perlu berhati-hati. Alert! Alert! ;p

Lupakan tentang mole yang cilaka binawe (opps! please excuse my language pagi-pagi nih :p) kurang kasih sayang itu. Mari teruskan dengan agenda entry berkaitan dengan Elle See (read: LC)

Elle See = Longchamp


Longchamp pertama yang dimiliki harap-harap *cough* ini yang pertama *cough* dan terakhir *cough*. No, it's not handbag pembukaan untuk tahun ini. Ini untuk tahun lepas (I didn't bought any handbags at all last year. This is the only one).

I do not intend to buy handbag sebulan sekali (gua tak mampu derr -__-" saya beli handbag by cash bukan swap credit card mahupun sanggup buat personal loan. Matik la capoi!), I'll make it annually. SETAHUN SATU HANDBAG SAHAJA.

Sila percaya okay =P

Plan├Ętes. Clay. Long handle. Large

Love this bag! Spacious to the max. Kalau balik kampung boleh angkut beg ini sajork. Sumbat baju untuk 2-3 hari pun muat. Memang besarlah. Sesuai dengan diri ku yang suka mengangkut macam-macam benda kalau ke mana-mana. HE HE.

Kata niat membeli "Sahaja aku membeli bag ini untuk dibuat belasahan sampai lunyai..." kannn? :p


Bought at Rome, kirim kat kawan Abang No.12. Murah gilos, sekali ganda murah daripada harga online blogshop. Woot!!! *joget joget* :D

10 comments:

inarshad said...

Wah, nak kena ikut ni. Beli beg setahun sekali n niat pakai sampai lunyai. Me likey!

Akak takde LC. Kat Kolumpo ada boutique dia x? Nak jengah.

Joy said...

hi. i suka lc..practical aja..n lightweight lg ;)

swit@kon said...

cemburunya saya!

Wahida Shukeri said...

tahniah dh dpt dream h/b ko...nice colour....:)

reena said...

eh beg u ni color apa sebenaqnya? tan/broen or purple?

(i lagi sadis. 1 DB seumur hidup #kesian. muahahaha)

cc said...

inarshad,
mari insaf bersama2 ku kak ina..kekeke :p
musti hado punya, xsure kat mana..KLCC ada kot? tp rege kat mesia mahai la..tak baloi beli sini


joy,
yeaa..lupa nak mention psl ringan ya amats tu! hehe


siw@kon,
ala jgn la begitu. 'kakak' lg mampu utk memilikinya. apa kata beli sempena *ehem* empat-empat *ehem*

cc said...

wahida,
thanx babe!
one of it..muahahahaha! thn ni aim hbag lain pulak =P


reena,
warna clay (lumpur?), mmg cam kale lumpur la. hahahaha. very lite of gray kot. kang mgu dpn kita kua, i bwk. (eh ke kua nt nk angkut elvi? u bwk speedy, i bwk NF :p)

Ita Shadila said...

eh.. kalau u beli murah.. meaning ada $$ utk henbeg kedua.. *matilah hasut* ahahahahha

aS_c0mei said...

suka nya kaler diaaaa!!yaaa,ai sokong tu niat u,suci murni gitu!biasa niat suci camtu akan dapat henbeg lagi satu utk tahn 2011!!Hahhahaha.....

cc said...

ita,
peruntukan lebih tu carry fwd utk hbag thn ni :p


as,
suci kan niat i? elakkan pbaziran gitew haha! 2011 confirm rembat sejibik, LC ni thn lepas punya peruntukan ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...