17 Feb 2011

Biarkan YM berbicara (ampon pinjam tajuk novel orang)

Ingat tak hari tu guwa kata guwa pergi Jalan TAR? (ke guwa mention kat Twitter je eh?). Ampun la guwa pelupa sekarang. Walaupun guwa muda lagi, guwa manusia biasa yang tak lepas daripada sifat pelupa.

Tujuan gua ke Jalan TAR adalah mencari anak tudung baru sebab guwa punya anak tudung yang biasa pakai dah berlubang. Dah jadi bahan gelak member-member guwa. Tu yang guwa nekad cari anak tudung baru. Biasalah perempuan, kalau niat nak beli anak tudung sahaja mesti terbabas beli tudung sekali. Betul tak wahai perempuan? :p

Guwa berjaya rembat 2 helai anak tudung biasa, 1 anak tudung ada awning dan 3 helai shawls. Anak tudung ber-awning tu guwa memang aim nak beli, sebab kononnya nak belajar pakai dengan shawl. Dah beli anak tudung, guwa rembatlah shawl sekali. KEH KEH KEH.

Guwa beli shawl yang macam jaring-jaring tu selai, 2 helai lagi material dia licin (guwa tak tahu material apa). Guwa pun beranikanlah diri pakai hijab style baru pergi office keesokkan harinya. Staff guwa takde tegur apa, maknanya okey la tu (kot?), kalau guwa kelihatan pelik mesti dia orang tegur kan? (Guwa bersangka baik HA HA).

Guwa panggil sorang staff gua, mintak tolong snap kan gambar. Lu ada mintak staff tolong macam tu? HA HA. Guwa pun pilih gambar yang guwa rasa guwa kelihatan comel *tolong bagi sedas penampar kat gua sekarang! wakakaka, gua tunjuk kat YB;

:: lu orang klik la kalau tak nampak ::

*hinsss* *hinsss* (lu orang tau ni bunyi apa?)

KAH KAH KAH

Gambar bukti?

Kem salam guwa nak tepek kat sini. Blog guwa bukan blog tayang muka tanpa motif. Matik la kan menyindir orang. Muahahahahhh!

Bukan.

Sebenarnya guwa ni pemalu orangnya. Lu orang percayalah.

5 comments:

c'sya said...

yb say awak? cm pelik je, sopannye...hehehe

MarlissaMusa said...

Cik c oiiii! Tunjuk la! Nak tengok!

Dr.Senbe said...

bs ko pemalu

TopsyTurvyMum said...

alaaa..tayang la..
takmo tayang muka, sila padamkan mata ala2 macam tahanan polis tu.. hahaha

reena said...

tunjuk arr gambaq bukti. baru percaya cantik. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...