7 Feb 2011

Madness Monday

Apa kes nak matching-matching kan tajuk entry? Mentang-mentang la hari Rabu ada hari tanpa kata (read: Wordless Wednesday), ko buat Madness Monday pulak ye?

Feduliks ;p

Hari nih hari malas. Terpaksa drag badan ke office. Dah la selesema burung, team guwa kalah pulak tu malam tadi. Kalau tau kalah baik gua tidur je!

Gua panas ah macam nih. Beli mahal-mahal sampai 50 juta pound, macam tak berbaloi. Guwa memang tensi dengan management, dah la hutang banyak, beli player sampai 50 juta. Tu kalau beli player lain, boleh dapat 2 orang derr.

Beli mahal tapi kalau tak boleh bantu club baik tak payah kan. Ke guwa ni emo sangat? Patut bagi another chance ke kat si Torres tu untuk membuktikan kebolehan beliau?

Kacau bilau ah mood gua hari nih.

Hachiuuuummmm! (Sroot...srrrrooottttt)


P/S: Pagi-pagi YB dah menganjing, "Nak sangat Torres, amik laaaaa..."

P/S/S: Sib baik lu jauh derr!

P/S/S/S: Kalau pulang balik kat Liverpool, agak-agak ada money back guarantee tak? 50 juta pound tu ko ingat sikit? (*.*)

3 comments:

Joy said...

mmg sgt liat nak ke opis hari ni.. gara-gara lama bercuti ;)

lailasani said...

mmg madness monday jugak utk kami.
bhempas pulas bgn pagi2 arini.. mlm td berjaga kemas brg ank2 utk ke rumah bbstter.
sampai2 ofis, parking lengangg!!
danggg!!!!!!!! ropanya arini coti daaaaa...... hahahah

mamaDhea said...

wakakaka.. pepagi dah kena ngan YB ek.. sesungguhnyer korang pasangan pemalu.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...